Mátészalkán mérkőztek

Szombaton a Nyíregyházi Sportcentrum két U14 kézilabda csapata Mátészalkára utazott a Gyermekbajnokság soron következő fordulójára. Kozma Péter és Erdős Zoltán csapatai az Arany Sárkány Focisulival, a Balkányi Ifjúsági SE-vel és egymással is mérkőztek. Mindkét nyíregyházi együttes tisztes helytállásról tett tanúbizonyságot.

Büszke vagyok a srácokra, hiszen ebben a nehéz helyzetben, ilyen körülmények között is összetartóak és motiváltak. A két mérkőzésen mutatott játékkal elégedett vagyok. – nyilatkozta Erdős Zoltán, az NYSC 2 edzője.

Kozma Péter, az NYSC 2 trénere az alábbiakat mondta el a fordulóról.

Nyírbátor ellen kicsit döcögősen indult a mérkőzés, de a második félidőre összeállt a védekezés és a támadó játékunk is. A jó formát a fiúk át tudták menteni a Nyíregyháza elleni mérkőzésre is és így összességében két magabiztos győzelmet arattunk.

Eredmények:

Arany Sárkány Focisuli NY – Nyíregyházi Sportcentrum 1 22-33

Nyíregyházi Sportcentrum 1 – Nyíregyházi Sportcentrum 2 26-15

Nyíregyházi Sportcentrum 2 – Balkányi Ifjúsági SE 35-6

Nyíregyházi Sportcentrum 1 csapata: Csontos Krisztián, Debrószki Donát, Dunai Kristóf, Juhász Ábel, Dunai Marcell, Szabó Levente, Szanics Gábor Sándor, Szkiba Levente, Venczel Csongor, Bukta Benjámin, Szabó Dominik, Gavrylkiv Andrei, Szabó Szilárd

Edző: Kozma Péter

Nyíregyházi Sportcentrum 2 csapata: Szabó Mike, Aranyos Áron, Berecz Ákos, Vitál Ákos, Dudás Zsombor, Iván Balázs, Morauvszki Noel Milán, Szaniszló Levente Pál, Deák Szabolcs, Szónok Bálint, Pancsusák András Marcell, Tomori Ákos

Edző: Erdős Zoltán