Edzéslátogatás szülői hozzájárulással

Edzéslátogatás szülői hozzájárulással

Múlt hét hétfőtől új kormányrendelet szabályozza a sportélet működését hazánkban. A Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. és a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy sportolói biztonságos körülmények között sportoljanak.

  • Úgy döntöttünk, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel, az edzéslátogatást szülői nyilatkozat kitöltésével engedélyezzük. A nyilatkozatot eljuttattuk sportolóink szüleihez, törvényes képviselőihez, akiknek aláírásukkal kell hozzájárulniuk az edzések látogatásához, illetve nyilatkozniuk kell arról, hogy gyermekük egészséges, és a családban nincs fertőzött személy. Nem engedélyezzük az edzéslátogatást azok számára, akiknél a koronavírus bármely tipikus tünete kimutatható: láz, köhögés, fáradékonyság, gyengeség, légzési nehézség – mondta Sitku Ernő a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft ügyvezetője.
  • Remélem, mindenki megérti, hogy ezeket a szigorú intézkedéseket azért kellett meghoznunk, hogy óvjuk sportolóink egészségét– tette hozzá Sitku Ernő.