Bronzérmes az NYSC  U13 röpi csapata

Március 7-én, szombaton a kis röplabdásoktól volt hangos a nyíregyházi Bem József Általános Iskola tornacsarnoka, ahol az Országos Mini Bajnokság hatodik fordulóját rendezték meg, melyen öt csapat mérte össze a tudását: a Nyíregyházi Sportcentrum A, a Miskolci Sportiskola A, a Szegedi RSE ‘Fekete’, az MTK és a Linamar-BRSE ‘Fehér’ együttese.

  • A többi fordulóhoz hasonlóan most is körmérkőzéseket játszottunk öt csapat részvételével. Négy meccsből kettőt sikerült megnyernünk a Miskolc és a BRSE ‘Fehér’ ellen, a Szeged ‘Fekete’ és az MTK ellen viszont vereséget szenvedtünk. Így végül bronzérmesek lettünk, aminek örülök, hiszen a torna előtt még attól tartottam, hogy nem fogunk tudni kiállni, mert sokan lebetegedtek a csapatból. Azt gondolom, hogy kihoztuk a maximumot, amit lehetett ebből a tornából.-nyilatkozta Savic Bernadett, edző.

A bronzérmes csapat névsora: Oroszvári Csenge, Savic Lea, Helmeczi Luca, Vitéz Barbarbara, Mázsári Hanna, Czeglédi Laura Blanka, Pál Dorottya, Jí Xin Nan, Mátyási Flóra Júlia

Edző: Savic Bernadett