Itthon és idegenben is játszanak a hétvégén az NySC utánpótlás röplabdásai

Március 7-én, szombaton a röplabdát szeretők két utánpótlás röplabda korosztály mérkőzéseit is megtekinthetik Nyíregyházán. A kisebbek, az U13-asok a Bem Iskola tornacsarnokában lépnek pályára az OMB következő fordulójában. A Nyíregyházi Sportcentrum A csapata a küzdelmeket 9.30-kor kezdi a Miskolci Sportiskola – A együttesével, majd 10.45-től a Szegedi RSE Fekete gárdájával folytatják a napot, majd a nap zárásaként 16.30-tól a MTK Budapest csapatával mérkőznek meg.

Szintén szombaton, az U17-esek a Vasvári Pál Gimnázium tornacsarnokában az OSB következő fordulójában 10.00 órától a Miskolci VSC-vel, 13.00 órától pedig Linamar-BRSE együttésével folytatják a küzdelmeket.

Nőnapon, március 8-án a Sportcentrum U19-es együttese Budapestre utazik, ahol három együttessel mérkőzik meg a nap folyamán. Az SZRSE, az UTE, illetve a BVSC-Zugló ‘Sárga’ gárdái várnak a nyíregyháziakra. Az U13-osok B csapata vasárnap Gödöllőn az OMB következő fordulóján a BVSC-Zugló és a Vasas Sc ‘Kék’ csapatával találkoznak.