Remek szereplés a CXXI. Magyar Felnőtt Országos Bajnokágon
Remek szereplés a CXXI. Magyar Felnőtt Országos Bajnokágon
Március 27. és 30. között rendezték meg Debrecenben a CXXI. Úszó Országos Bajnokságot, ahol hazánk legjobbjai mérhették össze tudásukat. A Nyíregyházi Sportcentrumot 16 versenyző képviselte, és végül két éremmel tértek haza.
Szurovcsják Ivett 50 mellen fantasztikus egyéni csúccsal (31,71) ezüstérmet zsebelhetett be magának, míg 100 méteres mellúszásban 1:09,97-es idővel a dobogó harmadik helyére állhatott fel. A harmadik napon is döntőt úszhatott a 4×100-as mix vegyesváltóban, amely tavaly kimaradt a döntőből, most viszont a 7. helyen zárt..
Hatházi Dóra a felnőtt mezőnyben idén is megállta a helyét. A 2003-as úszólány több számban is döntőzhetett, és nem is akárkik társaságában, ugyanis Hosszú Katinka, Kapás Boglárka és Szilágyi Liliána voltak az ellenfelek. Dóri 200 pillangón 6. legjobb magyar lett, 100 pillangón 8. lett.A Nyíregyháziak 4×100-as mix vegyesváltója, döntőzhetett, majd végül 7. helyezést értek el Valent Gergő, Szurovcsják Ivett, Hatházi Dóra, Trizner Olivér összeállításban.
Nyíregyházi Sportcentrum úszóit képviselték a bajnokságon: Szurovcsják Ivett, Hatházi Dóra, Valent Gergő, Trizner Olivér, Molnár Laura, Ónódi Gyula, Czegle Péter, Kis Anasztázia, Veress Fanni, Barna Bianka Dorottya, Molnár Kitti, Nagy Márton, Barna Kristóf, Kovács Péter, Lengyel Áron, Tajthy MilánAz Ivett 50 mellen úszott ideje csak pár századra van az Universiade szinttől, amely nyáron Olaszországban kerül megrendezésre.
Edzőik: Urbin Tamás, Gyula Sándor, Kecskés Evelin