Sikeres a nyugdíjas fürdőprogram
Sikeres a nyugdíjas fürdőprogram
A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. a nyár elején a Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program segítségével 10 ezer darab ingyenes fürdőjegyet bocsájtott ki a nyugdíjasok számára…
Sikeres a nyugdíjas fürdőprogram – November végéig már csak 289 jegyet lehet igényelni.
Sikeres a nyugdíjas fürdőprogram. A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. a nyár elején a Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program segítségével 10 ezer darab ingyenes fürdőjegyet bocsájtott ki a nyugdíjasok számára. 9711 jegyet már kiváltottak, 7312-őt fel is használtak, így november végéig már csak 289 jegyet lehet igényelni.
Május 29-én kezdődött az ingyenes, sorszámozott úszó- és fürdőjegyek kibocsátása, a nyitás előtt sorban álltak a nyugdíjasok az Aquarius Élményfürdőnél. A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. az év elején sikeres pályázatot nyújtott be az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt, és a Magyar Szabadidősport Szövetség által kezelt Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Programhoz kapcsolódóan.
A program célja a sportlétesítmények szabad hozzáférés lehetősége biztosításának támogatása. A program kedvezményezettjei a lakcímkártyájuk szerint nyíregyházi illetőségű nyugdíjasok, akik az egész napos úszási, gyógyfürdőzési szolgáltatásokat az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben vehetik igénybe. A szolgáltató 10 ezer darab sorszámozott úszó és fürdőjegyet bocsájtott ki darabonként 1.200 forintos értékben a nyíregyházi nyugdíjasok részére.
Kevesebb mint 300 jegy maradt
Sitku Ernő a Nyíregyházi Sportcentrum sportigazgatója elmondta:
– 9711 jegyet már kiváltottak, 7312-őt fel is használtak, így november végéig már csak 289 jegyet lehet igényelni.
Arra is felhívta a figyelmet, hogy a belépők december 20-ig érvényesek.
A jegyeket az Aquarius Élményfürdő erre a célra kijelölt pénztárában lehet igényelni és átvenni. A jegyek kibocsátása regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz az igénylőnek fel kell mutatnia a személyi igazolványt, a lakcímkártyát és a nyugdíjfolyósítási törzsszámigazolást. A jegy különdíjas szolgáltatásokra nem jogosít, azt csak az igénylő, a jegyhez regisztrált nyugdíjas használhatja fel személyesen, át nem ruházható. A szolgáltatás igénybevételénél a jegy jogosult beváltója a pénztárosnak személyi igazolvánnyal köteles igazolni személyazonosságát, és az igényelt papír alapú jegyet köteles leadni a pénztárosnak, aki érvényteleníti és bevonja azt.
Forrás:nyiregyhaza.hu