Horváth Bendegúz „Magyarország jó tanulója – jó sportolója”
Horváth Bendegúz „Magyarország jó tanulója – jó sportolója”
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt pályázatot hirdetett a „Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2017″ cím elnyerésére. Azok a tanulók pályázhattak, akik a 2016/2017. tanévben eredményes…
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt pályázatot hirdetett a „Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2017″ cím elnyerésére.
Azok a tanulók pályázhattak, akik a 2016/2017. tanévben eredményes tanulmányi munkájuk mellett, kimagasló sportteljesítményt nyújtottak. Horváth Bendegúz a Nyíregyházi Sportcentrum kézilabdázója, és a Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola tanulója, Professzor Dr. Kásler Miklós Miniszter úrtól kapta az értesítést, hogy érdemesnek találták az elismerésre. Bendegúz a kiváló tanulmányi teljesítménye mellett, a sportban is kimagasló eredményeket ért el. A férfi ifjúsági II. osztály-Kelet bajnokságában ezüstérmet szerző – , és a Diákolimpiai IV-V. korcsoport Országos Bajnokság bronzérmet szerző csapat tagja. Tíz évvel ezelőtt Tarnavölgyi Gergely edző adott kézilabdát Bendegúz kezébe, majd Halász Leventénél folytatta pályafutását és jelenleg Bécsi János trenírozza a tehetséges sportolót.
Az elismerésért gratulálunk, további jó tanulást és eredményes sportolást kívánunk!