Kosárlabda dömping
Kosárlabda dömping
Az MTK Törökbálint ellen játszott a Nyíregyháza Blue Sharks férfi U20-as kosárlabda együttese. Hiába kezdett jobban Nyíregyháza, a hazaiak hamar magukhoz tértek…
Az MTK Törökbálint ellen játszott a Nyíregyháza Blue Sharks férfi U20-as kosárlabda együttese. Hiába kezdett jobban Nyíregyháza, a hazaiak hamar magukhoz tértek, és már az első negyed kilencedik percében átvették a vezetést. Végig egymás mellett haladt a két csapat, a játék végére papírforma –eredmény született.
MTK Törökbálint – Nyíregyháza Blue Sharks U20 87-80 (21-15, 20-16, 24-29, 22-20)
Fontos győzelmet szereztek a junior kosarasok a bajnokság rájátszás felsőház soros fordulóján. Az Alba Fehérvár együttese ellen léptek pályára Boczkó Ádám tanítványai. A vendégek karmestere a tavalyi idényben még a Nyíregyházán dolgozó Pethő Ákos volt. Végig izgalmas, igazi presztízscsatát vívott egymással a két együttes, melyből a Sportcentrum került ki megérdemelten győztesen.
Nyíregyházi Sportcentrum – Alba Fehérvár 79-67 (25-15, 10-18,26-19,18-15)
Továbbra is versenyben vannak a legjobb 16 közé kerülésért az Országos Gyermek Bajnokságba a Sportcentrum csapata a hétvégén szerzett egy győzelmével és egy vereségével. A túlnyomóan fiatalabb játékosokból álló nyíregyházi csapat tisztességesen helytállt a Miskolc és a Nagyvárad együttese ellen.
DVTK-ELKSK Miskolc A – Nyíregyházi Sportcentrum 54-55
ACS Baschket Star Oradea – Nyíregyházi Sportcentrum 51-73