A kövesdi fociedző is feltűnt a lelátón
A kövesdi fociedző is feltűnt a lelátón
Kapóra jött Kuttor Attila számára, hogy csapata nincs versenyben a Magyar Kupában, és a jelek szerint kedd délután sem volt edzés Mezőkövesden, hiszen a borsodi NB I-es futballcsapat edzője akkorra…
Kuttor Attila a fia teljesítményére volt kíváncsi a nyíregyházi junior kosárlabda-meccsen.
Kapóra jött Kuttor Attila számára, hogy csapata nincs versenyben a Magyar Kupában, és a jelek szerint kedd délután sem volt edzés Mezőkövesden, hiszen a borsodi NB I-es futballcsapat edzője akkorra a Nyíregyházi Sportcentrum–Alba Fehérvár junior fiú kosármeccset választotta programjául. Az 574 mérkőzéssel NB I-es rekorder korábbi labdarúgó fia, Kuttor Gergő ugyanis a fehérváriak juniorcsapatában játszik, így nyilván gyermeke teljesítményére volt leginkább kíváncsi az egykori válogatott labdarúgó.
Volt egy másik különös vendége a mérkőzésnek, de ő már a küzdőtéren tűnt fel. A tavalyi nyíregyházi junior bajnokcsapat edzője, Pethő Ákos ugyanis már Székesfehérváron dolgozik, ő vezette harcba jelenlegi tanítványait a korábbiak ellen. És bár tőle aligha ismeri bárki is jobban Mokánszki Mátéékat, a címvédőt ezen a mérkőzésen nem lehetett megállítani. Végig a hazaiak vezettek, a fel-felzárkózó Alba rohamait rendre sikerült egy-egy hárompontossal visszaverni, így az NYSC került lépéselőnybe riválisával szemben, és egyre közeledik a nyolcas döntőhöz, ahol – nem kétséges – a keddi ellenfélnek is helye lesz.
A Sportcentrum kadett korcsoportos csapata szűk vereséggel kezdte meg szereplését a rájátszás alsóházában. A nyíregyháziak a felsőházról épphogy lemaradt kőbányaiak ellen veszítettek, de a játék biztató volt, csak éppen az ehhez hasonló meccsek rutinja hiányzott a győzelemhez.
Kiemelt bajnokságok
Junior (U18), felsőházi rájátszás
Nyíregyházi Sportcentrum–Alba Fehérvár 79–67 (25–15, 10–18, 26–19, 18–15)
NYSC: Vaskó 3/3, Pollák B. 13, Mokánszki 27/12, Sitku M. 17/15, Bolden 17. Csere: Nagy D., Sipos T. 2, Bodnár B. Edző: Boczkó Ádám.
Kadett (U16), alsóházi rájátszás, Keleti csoport
Nyíregyházi Sportcentrum–Zsíros Akadémia Kőbánya 65–74 (13–19, 19–20, 19–19, 14–16)
NYSC: Kurucz Á. 8, Végső 17/15, Bodnár B. 19/3, Hengsperger 14/6, Szenti 6. Csere: Nagy M. 1, Dévald, Papp B. Edző: Schreiber József.
Forrás:szon.hu