Mint Ronaldo a góljainál
Mint Ronaldo a góljainál
Csúnya volna leírni, hogy a Fatum-Nyíregyháza feltörölte a padlót a vasárnapi élvonalbeli női röplabda mérkőzésen a Palotával, mert ez alighanem komoly sértődést váltana ki. Így hát maradjunk annyiban, a felek homlokegyenest…

Csak a szépre fognak emlékezni: nyert a Fatum, visszatért a válogatott feladó, Szabó Lili pontot szerzett.
Csúnya volna leírni, hogy a Fatum-Nyíregyháza feltörölte a padlót a vasárnapi élvonalbeli női röplabda mérkőzésen a Palotával, mert ez alighanem komoly sértődést váltana ki. Így hát maradjunk annyiban, a felek homlokegyenest mást célért küzdenek, ami fényesen bebizonyosodott a pályán. A nyírségiek játszi könnyedséggel nyertek, és bár nem kellett megfeszülniük, az argentin Josefina Fernandez minden egyes jó megoldásának úgy tudott örülni, mint mikor a portugál futballisten, Cristiano Ronaldo gólt szerez, no nem egy csúcsrangadón – mondjuk az Alaves ellen.
Hogy a hazaiak csak a szépre fognak emlékezni, arra garancia ama tény, hogy a második szettben Horváth András edző idén először bevetette a venezuelai válogatott feladatót, Francesco Genesist, aki hosszú vállsérülését kikúrálva tért vissza.
Emellett a nyíregyháziak mindent elkövettek, hogy a tinédzser Szabó Lili feliratkozzon a pontszerzők közé, nos, slusszpoénként, a végén ez is sikerült.
Röplabda: NB I., női
Fatum-Nyíregyháza–Palota RSC 3:0 (11, 8, 10)
Continental Aréna, 250 néző, v.: Bátkai-Katona Á., Varjasi M.
Nyíregyháza: Kotormán 3, Matic 14, Kalotai 6, Valdez 13, Fernandez 10, Kalicanin 11. Csere: F. Isis, Tóth F. (liberók), Villám L. 3, F. Genesis F., Szabó L. 1. Edző: Horváth András.
Palota: Bodnár R., Király D. 9, Laszlop 3, Hadnagy B. 1, Durst, Várhegyi 2. Csere: Hadnagy R. (liberó), Gazsi O. Edző: Glózik János.
Ász: 10–1. Rossz nyitás: 3–3.
Horváth András: – Teljesítettük a feladatot, nyertünk, de lesznek nehezebb mérkőzéseink is.
Glózik János: – Gratulálok a Nyíregyházának.
Forrás:szon.hu