Figyelmeztető: túl sok volt a kapott gól
Figyelmeztető: túl sok volt a kapott gól
Maradt minden a régi. A férfi kézilabda NB I:B Keleti-csoportjába a dobogósok nyertek, így az élen továbbra is az Eger menetel a bajnoki cm felé, a második helyét pedig őrzi az NYKC a Fradi előtt.
Varga Zsolt elégedett a győzelemmel, de a védekezés hibáit ki fogják elemezni.
Maradt minden a régi. A férfi kézilabda NB I:B Keleti-csoportjába a dobogósok nyertek, így az élen továbbra is az Eger menetel a bajnoki cím felé, a második helyét pedig őrzi az NYKC a Fradi előtt.
A legnehezebb feladat a nyíregyháziakra várt, hiszen az orosházai fiatalok elleni szombati meccset betegek sorával várta. Végül biztosan nyertek a nyírségiek.
– Az elmúlt hét történéseit figyelembe véve elégedett vagyok az eredménnyel – kezdte visszatekintését az elmúlt hétre és a meccsre Varga Zsolt, a Nyíregyházi KC szakmai igazgatója. – Alig tudtunk edzeni, a taktikai gyakorlásra nem is volt elég játékos. Ezek tükrében a legfontosabb az volt, hogy legalább egy góllal nyerjük meg a szombat esti mérkőzést.
– Példás volt a játékosok hozzáállása, hiszen a 39 fokos lázzal fekvő Peter Tumidalsky kivételével mindenki átöltözött és vállalta a játékot. Végül a nem teljesen egészségesek közül Varga László játszott a legtöbbet, a többieket igyekeztem pihentetni. A siker a csapaté, ám külön kiemelést érdemel a kapus Nagy Levente, illetve Braun Brúnó, aki most beállósként támadásban is sokat segített, jól tette a dolgát. Természetesen örülünk a győzelemnek, ám amellett nem mehetünk el, hogy a védekezésbe sok hiba csúszott és végül harmincnégy gólt kaptunk, az idei bajnokságban ez volt a legtöbb. Ezt ki kell elemeznünk, hiszen a hétvégén a Lajosmizsére utazunk – zárta gondolatait Varga Zsolt.
Forrás: szon.hu