Az Európa bajnokság küszöbén
Az Európa bajnokság küszöbén
Mozgalmasan telt Bakosi Péter hétvégéje. 11 atléta társával együtt Prágába utazott a Magyar Atlétikai válogatott színeiben. Nagyon látványos és hangulatos verseny volt, ami a jégkorong stadionból átalakított atlétika pályán zajlott.
Mozgalmasan telt Bakosi Péter hétvégéje.
11 atléta társával együtt Prágába utazott a Magyar Atlétikai válogatott színeiben. Nagyon látványos és hangulatos verseny volt, ami a jégkorong stadionból átalakított atlétika pályán zajlott. Az óriási médiaérdeklődés mellett 18 ezer néző követte az eseményeket.
A 11 atlétából 4 versenyzőt rutinszerzés céljából vittek ki a Fedett pályás Atlétikai Európa bajnokságra, ezek közt volt Péter is. A bemelegítés nagyon jól sikerült, bizakodó is lett Peti és edzője egyaránt. A kezdőmagasság 214 cm volt, ezen a magasságon még sosem kezdett. Ezt a magasságot a 2. kísérletre sikerült átugrania, sajnos a következő 219 cm-es kísérlet sikertelen lett. Saját bevallása szerint megilletődött a szokatlanul nagy média érdeklődés miatt.
Összességében sok tapasztalatot szerzet, ebből a versenyből tanulva készül az előtte álló nyári U23 Európai Bajnokságra.