Meccs az utolsó, kényszerű változtatás után
Meccs az utolsó, kényszerű változtatás után
Nikola Vaszojevics érkezésekor tényleg úgy gondolták a Marso-NYKK-nál, hogy vége a keretátalakításnak, de jött egy sérülés, ami után megint lépéskényszerbe került a vezetés. Az utóbbi két meccset kihagyó Nermin Hujdurovic combizomsérülése nem javult, így a pontszerzők listáján 22.75-ös meccsenkénti mutatóval a teljes
A szerdai Alba Fehérvár elleni meccset a sérülés miatt távozó Nermin Hujdurovic helyén debütáló centerrel várja az NYKK.
Nikola Vaszojevics érkezésekor tényleg úgy gondolták a Marso-NYKK-nál, hogy vége a keretátalakításnak, de jött egy sérülés, ami után megint lépéskényszerbe került a vezetés. Az utóbbi két meccset kihagyó Nermin Hujdurovic combizomsérülése nem javult, így a pontszerzők listáján 22.75-ös meccsenkénti mutatóval a teljes NBI A csoportos mezőny második helyén álló bosnyák centertől kénytelenek voltak megválni. Távozásával egyetlen olyan légiós sincs már a csapatnál, akivel megkezdte a bajnokságot az NYKK. Helyettesét az átigazolási időszak utolsó napján találták meg a 31 éves, 204 centis szerb Miroszlav Radenkovics személyében.
– Fájó a búcsú, de a kialakult helyzetben lépnünk kellett – mondta Sitku Ernő, a nyíregyháziak vezetőedzője, akinek csapata szerdán 18 órától az Alba Fehérvárt fogadja a bujtosi csarnokban. – Nerkó meghatározó játékosunk volt, de vigasznak talán megteszi, hogy a Falco elleni meccsen nélküle is boldogultunk, és az is kiderült, nemcsak az ő pozíciójából jöhetnek a pontok. Radenkovics ellen még magam is játszottam, kemény blokkot adó, jól lepattanozó center, aki más stílusban kosárlabdázik, mint Hujdurovic, talán nem annyira ponterős, de ugyanúgy a csapat hasznára lehet.
Forrás: szon.hu