VÖRÖS FARKAST „gázolt„ a T-FORG TRANS a döntőben
VÖRÖS FARKAST „gázolt„ a T-FORG TRANS a döntőben
Rég nem látott hatalmas küzdelmet hozott a három hónapja tartó NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM TEREMLABDARÚGÓ BAJNOKSÁG döntője az elmúlt hétvégén a Bem Iskolában. A négy tízes csoportban zajló bajnokság folyamán a döntő mérkőzésekkel együtt 192 mérkőzés lebonyolítására került sor.
Rég nem látott hatalmas küzdelmet hozott a három hónapja tartó NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM TEREMLABDARÚGÓ BAJNOKSÁG döntője az elmúlt hétvégén a Bem Iskolában.
A négy tízes csoportban zajló bajnokság folyamán a döntő mérkőzésekkel együtt 192 mérkőzés lebonyolítására került sor.
A csoportok bajnokai: „A” RED WOLF; „B” NYÍR CHEM KFT; “C” PIKOLÓ SÖRÖZŐ; „D” DROMEDAR FC mellet a csoport második helyezettek: T-FORG TRANS KFT; KÉT BALL FC; DIEGO-S FIÚK és MARSO KFT is bekerültek a döntőbe.
A két négyes csoportban lebonyolított elődöntőből az azonos csoportból döntőbe jutó két csapat, a RED WOLF és a T-FORG TRANS KFT játszott a SZUPER BAJNOKI CÍMÉRT, a MARSO KFT és a DROMEDAR FC pedig a harmadik negyedik helyért, egyébiránt ők is azonos csoportból jutottak be a döntőbe.
A döntő hatalmas küzdelmet hozott, de végül a T-FORG TRANS KFT csapata 2:1 arányban jobb volt a tizennyolc hónapja bajnoki mérkőzésen veretlen! (VÖRÖS FARKASOK) RED WOLF csapatánál, így új név kerül a vándorserlegre, ugyanis NYÍREGYHÁZA 2014-2015 évi SZUPER TEREMBAJNOKA: A T-FORG TRANS KFT csapata lett.
A teljes döntő eredmény listája letölthető a mellékleteknél!
A győztes csapat fotója mellett látható még egy kis plussz fotók.