Nem kirándulni – nyerni mentek
Nem kirándulni – nyerni mentek
A térdsérülés miatt korábban kidőlt Roma Flóra mellett a megbetegedett Vén Esztert is nélkülözni volt kénytelen a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata az alapszakasz zárófellépésén. Mindazonáltal az MTK vendégeként pályára lépett szabolcsiaknak nem akadt különösebb okuk az izgalomra
Győzelemmel fejezte be az alapszakaszt a Fatum-Nyíregyháza.
A térdsérülés miatt korábban kidőlt Roma Flóra mellett a megbetegedett Vén Esztert is nélkülözni volt kénytelen a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata az alapszakasz zárófellépésén. Mindazonáltal az MTK vendégeként pályára lépett szabolcsiaknak nem akadt különösebb okuk az izgalomra, az eredménytől függetlenül biztossá vált, hogy a hatodik helyen végeznek – persze, nem jutalomkirándulásra érkeztek a fővárosba. Nyerni akartak, és ennek megfelelő hozzáállás tanúsítva valóra váltották tervüket.
Röplabda: NB I., női, 21. forduló
MTK-Budapest–Fatum-Nyíregyháza 0:3 (-15, -23, -24)
Szamos utca, 50 néző, v.: Éva T., Horváth M.
Nyíregyháza: Erdős Zs., Valdez, Hengsperger, Ribeiro, Sikos P., Erdősné. Csere: Sitku T., Berényi E. (liberók), Akimova. Edző: Kőhalmi Richárd.
Mesterszemmel
Kőhalmi Richárd: – Az első szettben egyértelműen ott folytattuk, ahol csütörtökön, a TF ellen abbahagytuk. Szépen, koncentráltan játszottunk, majd nyitásfogadási hibák miatt tettük nehézzé a folytatást, de a szettek végén rendre jól oldottuk meg a feladatot, ami örömteli.
Forrás: szon.hu