A „DIEGO-S FIÚK„ megint kitaláltak valamit
A „DIEGO-S FIÚK„ megint kitaláltak valamit
A hétvégén bejeződött a 2014-2015 évi NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM TEREMLABDARÚGÓ BAJNOKSÁG alapszakasza. Minden kérdőjel kiegyenesedett és kialakult a szombaton, 28-án megrendezésre kerülő nyolcas döntő mezőnye.
A hétvégén bejeződött a 2014-2015 évi NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM TEREMLABDARÚGÓ BAJNOKSÁG alapszakasza. Minden kérdőjel kiegyenesedett és kialakult a szombaton, 28-án megrendezésre kerülő nyolcas döntő mezőnye.
Az „A” csoportban már korábban eldőlt, hogy a RED WOLF első a T-FORG TRANS KFT második helyen jutott tovább.
A „B” csoportban az utolsó mérkőzés NYÍR CHEM KFT – KÉT BALL FC (5:2) döntött a továbbjutásról, hogy melyik csapat lesz a csoportgyőztes illetve a második. Nagy küzdelmet hozott a mérkőzés, de a kapusát sérülés miatt nélkülöző KÉT BALL FC végül nem bírt a kitűnő erőkből álló ellenfelével. A tavalyi bajnok NYÍR CHEM KFT csapata egyedüli 100 %-os csapatként zárta a bajnokság alapszakaszát, és jutott elsőként a döntőbe!
A „C” csoportból a PIKOLÓ SÖRÖZŐ már korábban biztosította első helyét a döntőbe, a másik továbbjutó helyért viszont az utolsó pillanatig három csapat volt versenyben. Végül a PIKOLÓ SÖRÖZŐ eddig makulátlan csapata (több meghatározó játékosát nélkülözve), 4:2 arányban óriási küzdelemben alul maradt a DIEGO-S FIÚKKAL szemben, ugyanis a csapat szlogenjével élve a „DIEGO-S FIÚK MINDIG KITALÁLNAK VALAMIT„ hatalmas taktikai csatát vívtak, és joggal kerültek másodikként a döntőbe.
A „D” csoportban a DROMEDAR FC megküzdött az elsőségért a GEOPROFI STEELBUILDING KFT csapata ellen, 5:4 arányban megnyert mérkőzésén a második helyen a 2013-as év győztese a MARSO KFT jutott a döntőbe, így lett teljes a döntősök mezőnye.
A szombati döntőben két négyes csoportban mérkőznek a csapatok a NYÍREGYHÁZA 2014-2015 évi SZUPER TEREMBAJNOKA CÍMÉRT és a vándorserlegért (lebonyolítás a mellékleteknél megtekinthető) a csoportok győztesei játsszák majd a döntőt, a második helyezettek pedig a harmadik negyedik helyért mérkőznek.
Érdemes lesz szombaton kilátogatni a BEM Iskolába a reggel nyolckor kezdődő döntőre, mert Nyíregyháza kispályás specialistáit láthatják este hétig hatalmas mérkőzéseken.
A fotókon a DIEGO-S FIÚK örömtánca látható a döntőbe kerülést követően, illetve a NYÍR CHEM KFT – KÉT BALL FC két kapitány a VINCZE JÁNOS KÉT BALL FC balról és LUDMAN ZOLTÁN NYÍR CHEM KFT jobbról látható a sorsdöntő mérkőzésük előtt, középen MAGYAR ZSOLT játékvezetővel.
A lebonyolítási rend letölthető, megtekinthető a mellékleteknél!