„NEV-ÚTON ÁT” robogott a T-FORG TRANS a döntőbe
„NEV-ÚTON ÁT” robogott a T-FORG TRANS a döntőbe
A tegnapi kilencedik fordulóval befejeződött a küzdelem a NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM TEREMLABDARÚGÓ BAJNOKSÁG „A” csoportjában. A csoport győztesének kiléte már korábban eldőlt, a RED WOLF csapatának személyében, a második döntős csak a tegnapi utolsó mérkőzésen  hatalmas küzdelemben dőlt el.
A tegnapi kilencedik fordulóval befejeződött a küzdelem a NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM TEREMLABDARÚGÓ BAJNOKSÁG „A” csoportjában.
A csoport győztesének kiléte már korábban eldőlt, a RED WOLF csapatának személyében, a második döntős csak a tegnapi utolsó mérkőzésen  hatalmas küzdelemben dőlt el.
A T-FORG TRANS KFT a NEV-ÚT csapatával mérkőzött és a rutin győzött a fiatalos lendület ellen, ugyanis a T-FORG 4:1 arányban legyőzte a bajnokságban végig kimagasló teljesítményt nyújtó NEV-ÚT legénységét.
Az „A” csoport gólkirályi címét LAKATOS LÁSZLÓ a RED WOLF játékosa szerezte meg 15 rúgott góljával, a záró mérkőzésen 5 gólt szerzett!A „B” „C” és „D” csoportban a záró fordulóra 21.-én szombaton reggel nyolc órától kerül majd sor, illetve 28.-án reggel nyolckor kezdődő a döntővel zárul a terem idény.
A képen a piros mezes GARAI LÁSZLÓ (NEV-ÚT KAPITÁNY) vezet támadást a tegnapi döntő mérkőzésen a rózsaszín-fehérben játszó GÁL TAMÁS 01 (T-FORG TRANS KFT KAPITÁNY) csapata ellen.