Edzőmeccsekkel vészelik át a hetet
Edzőmeccsekkel vészelik át a hetet
Ugyan a Magyar Kupa csütörtökön kezdődő nyolcas döntőjében nem lesz érintett a Marso-NYKK, az élvonalbeli férficsapat nem marad mérkőzések nélkül a héten. Szerdán a bujtosi csarnokban játszanak edzőmeccset a nyíregyháziak, a 16.30-kor kezdődő találkozón a szlovák másodosztályú kassai csapat lesz az ellenfél.
Szerdán szlovák ellenfele lesz a Marso-NYKK férfi kosárlabda-csapatának, amely a hétvégén Tiszaújvárosba látogat.
Ugyan a Magyar Kupa csütörtökön kezdődő nyolcas döntőjében nem lesz érintett a Marso-NYKK, az élvonalbeli férficsapat nem marad mérkőzések nélkül a héten. Szerdán a Bujtosi Csarnokban játszanak edzőmeccset a nyíregyháziak, a 16.30-kor kezdődő találkozón a szlovák másodosztályú kassai csapat lesz az ellenfél. A két klub közötti közös pont Czakó Sándor, aki a 2000/2001-es idényben nyíregyházi színekben játszott, jelenleg pedig vezetőségi tag a BK Espirit Kosicében. Ezen a mérkőzésen Sitku Ernő jobbára azoknak biztosít majd lehetőséget, akik a bajnokságban kevesebb időt töltenek a pályán.
A hétvégén pedig Tiszaújvárosban, az NBI B csoportos borsodi csapathoz látogat az NYKK, hogy minél jobban fel tudjon készülni az alapszakasz hajrájára, amely a Falco KC (február 27.) és az Alba Fehérvár (március 4.) elleni hazai valamint a jászberényi idegenbeli mérkőzést (március 7.) tartogatja még.
Forrás: szon.hu