Azért lehet réseket találni…
Azért lehet réseket találni...
A variációk száma kiapadhatatlan, a legtisztább viszont az, ha a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata nem vár senkire és semmire. Vagyis, maga rendezi le a még nyitott kérdéseket. Mégpedig mindjárt csütörtökön, amikor a TF-Budapestet fogadja a bujtosi csarnokban (kezdés: 18 óra).
Adott a feladat: a Fatum-Nyíregyháza csütörtöki hazai meccsen közelebb kerülhet célja eléréshez.
A variációk száma kiapadhatatlan, a legtisztább viszont az, ha a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata nem vár senkire és semmire. Vagyis, maga rendezi le a még nyitott kérdéseket. Mégpedig mindjárt csütörtökön, amikor a TF-Budapestet fogadja a Bujtosi Csarnokban (kezdés: 18 óra).
Előny, hogy a felsőházi rájátszásért hajtó követlen riválisokkal szemben pillanatnyilag a szabolcsiak szénája áll a legjobban, akik a hatodik helyet csak abban az esetben bukhatják el, ha mindkét az alapszakaszból még hátralévő fellépésüket (az utolsó fordulóban az MTK vendége lesz a Kőhalmi-gárda…) elbukják. A legjobb nyolcból már aligha szorulnak ki, mindazonáltal a minél előkelőbb pozíció elérése a fő szempont.
– Videóelemzéssel és gyakorlással kizárólag a hétközi meccsre készültünk, zárófordulóban esedékes feladattal még nem foglalkozunk – jelezte Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyíregyháza edzője, hogy a soros összecsapás mindennél lényegesebb. – A helyszínen tekintettem meg a Magyar Kupa bronzmérkőzését, amelyen az Újpest ellen 3:1-re kikapott a TF, már csak azért is, mert eddig nem ismertem a fővárosiak időközben érkezett bolgár négyes ütőjét. Beilleszkedése nem volt túl nehéz, mivel honfitársa a csapat feladója, akivel együtt szerepeltek a bolgár utánpótlás válogatottban. Ennek köszönhetően tovább stabilizálódott a támadójátékuk, de azért természetesen lehet réseket találni, ahogy persze nálunk is… Szeretnénk megnyerni ezt kétségkívül fontos találkozót, mivel így közel kerülhetünk célunk eléréshez.
Forrás: szon.hu