Ketten már a döntőbe kerültek
Ketten már a döntőbe kerültek
Az elmúlt héten a hetedik fordulóra került sor a NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM VÁROSI KISPÁLYÁS BAJNOKSÁGBAN. Meglepetések sorát hozta a forduló.
Az elmúlt héten a hetedik fordulóra került sor a NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM VÁROSI KISPÁLYÁS BAJNOKSÁGBAN.
Meglepetések sorát hozta a forduló
Három csapat maradt továbbra is százszázalékos. Ezzel az „A” csoportból már biztos döntős  a NYÍR CHEM KFT és a KÉT BALL FC. Hogy melyik első vagy második helyen, az majd az utolsó fordulóban egymás ellen játszott mérkőzésükön derül ki.
A DROMEDAR FC nagy küzdelemben verte 2:1 arányban az eddig száz százalékos MARSO KFT csapatát, és vette át a vezetést a „D” csoportban.
Az egyre jobb formába lendülő FIATAL GYÉMÁNTOK SK KOVÁCS OTTÓ csapatkapitány kitűnő (két gól és két gólpassz) játékával óriási, 8:3 arányú verést mért az eddig kimagasló teljesítményt nyújtó döntőre is esélyes DIEGO-S FIÚK csapatára.
A ZÖLDÖVEZET KTB „B” csoportos csapata megszerezte első győzelmét, 5:4 arányban és első pontjait a jó erőkből álló NAGYCSERKESZI ERŐNLÉT ellen.
A BOKOR BORBÁNYA „B” csoportos csapata kiütéses győzelmet aratott, 4:0 arányban a jó nevekből álló NYÍRSÉG SZERVIZ KFT csapata ellen.
A héten, csütörtökön és szombaton, folytatódnak a küzdelmek a nyolcadik fordulóval, és hatalmas küzdelem várható a „A”,„C” és a „D” csoportban a február 28-án rendezendő döntőbe kerülésért.
A képen, szürke sárgában játszó Ludman Zoltán a NYÍR CHEM Kft tavalyi bajnok csapatának kapitánya vezet támadást az ELSZER Bt csapata ellen, melyet 6:2 arányban megnyert a NYÍR CHEM csapata.