Azért már láttak karón varjút!
Azért már láttak karón varjút!
Szóval, innentől kezdve nem akármilyen a Marso-NYKK ellenfélsora. Az élvonalbeli nyíregyházi férficsapat az alapszakasz hajrában hazai pályán a Pakssal, a Falcóval és az Alba Fehérvárral mérkőzik még, közben pedig ellátogat Kecskemétre majd a végén Jászberénybe is.
A listavezető Paks ellen szerezne bravúrgyőzelmet vasárnap a Marso-NYKK élvonalbeli férfi kosárlabdacsapata.
Szóval, innentől kezdve nem akármilyen a Marso-NYKK ellenfélsora. Az élvonalbeli nyíregyházi férficsapat az alapszakasz hajrában hazai pályán a Pakssal, a Falcóval és az Alba Fehérvárral mérkőzik még, közben pedig ellátogat Kecskemétre majd a végén Jászberénybe is. Akárhogy is nézzük, bármelyik mérkőzés megnyerése a bravúrkategóriába tartozna, és így van ez a Paks elleni vasárnapi (kezdés 16.30-kor) összecsapással is. Annál is inkább, mert a listavezető, eddigi 19 meccséből 17-et megnyerő csapat látogat a bujtosi csarnokba.
– Egyértelmű, hogy a pályaválasztásunk mellett is a Paks a mérkőzés favoritja, de azért láttam én már karón varjút, és emlékszem olyanra, amikor sikerült legyőznünk az ASÉ-t – jelzi Sitku Ernő, hogy cseppet sem feltartott kezekkel lépnek pályára. – Még most sem tudok indulat nélkül beszélni a szegedi mérkőzésünkről, mert ott bizony nyernünk kellett volna, de túl kell lépnünk a történteken. Összességében azt érzem, hogy Nikola Vaszojevics érkezésével komplexebbé vált a csapatunk, bármilyen felállásban van legalább két irányító típusú játékos a pályán, a palánk alatt pedig egész évben rendben voltunk. Való igaz, innentől kezdve minden egyes győzelem bravúrszámba menne, de nem tettünk le arról, hogy még előrelépünk a tabellán.
Forrás: szon.hu