Oroszlánszelidítésben is jók
Oroszlánszelidítésben is jók
Túl jutottak az edzőtáborozás első hetén a Nyíregyházi Sportcentrum dobóatlétái, akik február 12-ig tartózkodnak a dél-afrikai Potchefstroomban, ahol a Nyíregyházi Sportcentrum versenyzői közül Szikszai Róbert harmadszor, Káplár János másodszor, Kerekes Dóra pedig először edzőtáborozhat
Napközben minden feltétel adott diszkoszvetőink dél-afrikai munkavégzéséhez.
Túl jutottak az edzőtáborozás első hetén a Nyíregyházi Sportcentrum dobóatlétái, akik február 12-ig tartózkodnak a dél-afrikai Potchefstroomban, ahol a Nyíregyházi Sportcentrum versenyzői közül Szikszai Róbert harmadszor, Káplár János másodszor, Kerekes Dóra pedig először edzőtáborozhat, az őket elkísérő edző, Kerekes László is ismerős arrafelé.
– Napközben minden adott a szabadtéri munkavégzéshez, esténként rendszeres az esőzés, de ez nem zavarja a felkészülésünket – írta beszámolójában a nyíregyháziak junior Európa-bajnok és tavaly felnőtt Eb-résztvevője, Szikszai Róbert. – Inkább felhős, mint napos az égbolt napközben is, emiatt nincs az ilyenkor megszokott harmincöt fok, „csak” harminc. Ismerőseink közül az észt olimpiai bajnok diszkoszvetővel, Gert Kanterrel újfent együtt dolgozhatunk, vele készül a 2011-es universiade-győztes honfitársa, Märt Israel is.
A lengyel–magyar barátságot viszont nem ápolhatják tovább vitézeink, hiszen Piotr Malachowski és társai ezúttal Portugáliát választották felkészülésük helyszínéül. A megterhelő edzések melletti első kirándulás a közeli oroszlánfarmon tett látogatásban merült ki, ahol a diszkoszvetők bizonyították, hogy a ketrecben sem bátortalanok, hiszen ölükbe vették az abban a korban még szelíd néhány hónapos oroszlánbébiket.
Forrás: szon.hu