Ezt a meccset fújhatták
Ezt a meccset fújhatták
A bujtosi csarnokban a lakodalmas műfaj ászai szolgáltatták a talpalávalót, „egy házzal” arrébb, a Bem iskolában a Fatum-Nyíregyháza–Vasas élvonalbeli női röplabdameccs előtt azon morfondírozhattunk: vajon melyik csapat nótáját húzzák el? Eleinte a hazaiak biztatóan muzsikáltak, kisvártatva viszont a vendégek is a húrokba csaptak.
A Fatum-Nyíregyháza csak pillanatokra tudta megszorítani a Vasast.
A bujtosi csarnokban a lakodalmas műfaj ászai szolgáltatták a talpalávalót, „egy házzal” arrébb, a Bem iskolában a Fatum-Nyíregyháza – Vasas élvonalbeli női röplabdameccs előtt azon morfondírozhattunk: vajon melyik csapat nótáját húzzák el? Eleinte a hazaiak biztatóan muzsikáltak, kisvártatva viszont a vendégek is a húrokba csaptak. Na ebből lett csak a haddelhadd.
A két szólista, Ribeiro itt, míg a fővárosiaknál Miklai adta meg az alaphangot – az első szett derekától egyértelműen utóbbi dominált, ami döntőnek bizonyult. A folytatásban is az angyalföldi együttes előadása volt meggyőzőbb, a házigazda produkciójába egyre több hiba csúszott. Így bár a venezuelai vendégművész, a nyíregyházi pódiumon debütáló Valdez megmozdulásai egyre több tapsot csalt ki a közönségből, mindez önmagában kevésnek bizonyult. Eme meccset fújhatták a szabolcsiak, a kottából játszó budapestiek aratták le a babért.
Ráadásul a következő fellépés még rázósabbnak tűnik, a Kőhalmi-gárda vasárnap a listavezető Gödöllő otthonában turnézik.
Röplabda: NB I., nőkFatum-Nyíregyháza–Vasas 0:3 (-19, -17, -16)
Bem iskola, 300 néző, v.: Jámbor T., Szabó I.
Nyíregyháza: Erdős Zs. 2, Sikos P. 4, Vén E. 5, Ribeiro 10, Valdez 12, Roma F. 4. Csere: Sitku T. (liberó), Akimova 1, Hengsperger A. 1, Andrejkovics 2. Edző: Kőhalmi Richárd.
Vasas: Vacsi 7, Tálas Zs 7, Miklai 17, Pekárik 10, Háfra 5, Szombathelyi 6. Csere: Lévai (liberó), Ludmán 1, Villám L. Edző: Jókay Zoltán.
Ász: 2–4. Rossz nyitás: 10–4.
Mesterszemmel
Kőhalmi Richárd: – Többet vártam ettől a meccstől.Jókay Zoltán: – Örülök a három ponmtnak és annak, hogy a lányok végig jól koncentráltak. Így ha néha szoros is volt a meccs, nyerni tudtunk.
Forrás: szon.hu