Igazán nagy bravúrra várva
Igazán nagy bravúrra várva
Most mutasd meg! Ez nem társasjátékra felhívás – a Fatum-Nyíregyháza női élvonalbeli röplabdacsapatának rendelt feladat. A soros dupla fordulóban ugyanis a bajnoki tabella első és második helyezettjével csapnak össze a nyírségiek, akik pénteken a Vasas ellen próbálnak maradandót alkotni a Bem-iskola csarnokában (kezdés: 18 óra)
Jelen állás szerint a két legjobb formában lévő együttessel találkozik a Fatum-Nyíregyháza.
Most mutasd meg! Ez nem társasjátékra felhívás – a Fatum-Nyíregyháza női élvonalbeli röplabdacsapatának rendelt feladat. A soros dupla fordulóban ugyanis a bajnoki tabella első és második helyezettjével csapnak össze a nyírségiek, akik pénteken a Vasas ellen próbálnak maradandót alkotni a Bem-iskola csarnokában (kezdés: 18 óra), majd vasárnap a tabella tetején trónoló Gödöllő otthonában lépnek színre.
Ehhez még halkan hozzátehetjük: nevezett két rivális hétközben sikerrel vívta meg a Magyar Kupa elődöntőt, vagyis Gödöllő – Vasas találkozó lesz a fináléban. Eme ténysor sokat elárul a Kőhalmi-gárdára váró mérkőzések nehézségi fokáról, valóban fel kell tehát kötni azt a bizonyost.
– Nincs ezzel semmi gond, ilyen a sorsolás – zárta rövidre a téma ezen oldalát Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyíregyháza szakvezetője. – Nem hiszem, hogy különösebben foglalkozni kell azzal, milyen sorrendben jönnek a meccsek, ennél sokkal fontosabb dolgoknak szenteljük figyelmünket. Arra például, hogy át tudjuk-e lépni saját árnyékunkat? Megmondom őszintén, egy igazán nagy bravúrra várok, most itt a lehetőség. Mindenesetre a lányok elszántak, hisznek magukban, legalábbis erről beszéltek az edzéseken, szeretném, ha mindez a pályán is tükröződne. Visszanéztem az őszi, Vasassal vívott idegenbeli mérkőzést, akkor és az volt a véleményem, nagy lehetőséget szalasztottunk el, utólag még inkább sajnálhatjuk azt a vereséget. Nyilvánvaló, mindkét csapat nagyon nehéz ellenfél számunkra, főleg, hogy a Gödöllővel nem is itthon játszunk, de megkíséreljük a lehető legtöbbet kihozni ebből két találkozóból.
Berényi Eszter ujjtörés miatt továbbra sem bevethető, viszont a nyíregyházi közönségnek is bemutatkozhat a venezuelai Carolina Nelmaira Valdez.
Forrás: szon.hu