Csak az ilyen harcmodor vezet eredményre
Csak az ilyen harcmodor vezet eredményre
Ha csak azt vesszük, hogy a Kaposvárt az utóbbi időben rendre elkalapálja hazai pályán a Marso-NYKK, akkor az élvonalbeli férficsapat szerdán kötelező győzelmet (84–68) aratott, de bizony a tabellán elfoglalt pozíciók alapján azért volt veszélyforrás bőven a mérkőzésben.
Nagyon hosszú volt a három, hazai győzelem nélküli hónap az NYKK-nál.
Ha csak azt vesszük, hogy a Kaposvárt az utóbbi időben rendre elkalapálja hazai pályán a Marso-NYKK, akkor az élvonalbeli férficsapat szerdán kötelező győzelmet (84–68) aratott, de bizony a tabellán elfoglalt pozíciók alapján azért volt veszélyforrás bőven a mérkőzésben. Végül a nyíregyháziak győzelme úgy született meg, hogy az ellenfél egyszer, 2–0-ra vezetett, és döntetlen is csak 2–2-nél, illetve 18–18-nál volt az állás.
Tudatosítani az erősségeket
– A kaposváriak edzője, Fekete Ádám arról beszélt, az ő hibáikat kihasználva sikerült megnyerni a meccset, és ez nem leértékelése a sikerünknek, sőt, örülök is neki, hogy ez szóba került – mondta Sitku Ernő a nyíregyháziak vezetőedzője. – Azt kellene elérnünk, hogy tudatosan legyünk képesek kihasználni az erősségeinket és türelmesen kialakítani azokat a helyzeteket, amelyek révén előnyösebb szituációkból tudunk a kosárra törni. Az első pillanattól úgy vetettük bele magunkat a játékba, ahogy kell, a védekezésünk ha nem is volt hibátlan, de végig keménynek bizonyult, és remélem, tanultak belőlek a srácok, akik láthatják, csak az ilyen harcmodor vezethet eredményre.
Forrás: szon.hu