Atlétika dömping a hétvégén!
Atlétika dömping a hétvégén!
2015. január 17-én, szombaton kerül megrendezésre a Nyíregyházi Sportcentrum szervezésében és lebonyolításában a Sport XXI Terematlétika Regionális Bajnokság, illetve 2014. január 18-án, vasárnap pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Serdülő Atlétika Bajnokság
2015. január 17-én, szombaton kerül megrendezésre a Nyíregyházi Sportcentrum szervezésében és lebonyolításában a Sport XXI Terematlétika Regionális Bajnokság, illetve 2014. január 18-án, vasárnap pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Serdülő Atlétika Bajnokság.
Ez utóbbi nyílt verseny. Várhatóan Romániából, Ukrajnából, Szlovákiából is érkeznek versenyzők. Mivel Budapesten nincs fedettpályás verseny, a szervezők várják nem csak a régió, hanem egyéb nagy versenyzők indulási szándékát. Nagy küzdelmekre van kilátás több versenyszámban is, hiszen néhány top atlétánk (Palásti Luca, Bakosi Péter, Szikszai Róbert, Káplár János) is az aranyéremre pályázik. Nem utolsósorban pedig a Nyíregyházi Sportcentrum ifjúsági junior és felnőtt versenyzőinek ez egy remek felkészülési lehetőség a Korosztályos Országos Fedettpályás Bajnokságra.
Mindkét bajnokság helyszíne és időpontja: nyíregyházi atlétika csarnok, 10.30 óra.