NRK: jöhet a következő!
NRK: jöhet a következő!
Így kell ezt csinálni. Olykor a könnyűnek tűnő mérkőzésen is lehet hatalmasat égni – a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata azonban nem játszott a tűzzel.
A Miskolc elleni győzelem egy percig sem forgott veszélyben.
Így kell ezt csinálni. Olykor a könnyűnek tűnő mérkőzésen is lehet hatalmasat égni – a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata azonban nem játszott a tűzzel. A nyíregyháziak annak rendje és módja szerint verték (3:0) a Miskolcot, vagyis eleget tettek a szakmai kívánalomnak.
– Igazából várható volt, hogy nem lebecsülve az ellenfelet, ezen a meccsen mi fogunk dominálni – summázott KőhalmiRichárd, az NRK szakvezetője. – Az eredménnyel feltétlenül elégedett vagyok, bizonyos szituációkat tekintve a mutatott teljesítménnyel is. Annyi hiányérzetem van, hogy a szettek végjátékában némiképp könnyelműsködtünk, így viszonylag fel tudott zárkózni a Miskolc. Ugyanakkor egy percig sem éreztem annak veszélyét, hogy probléma lehet, persze örök tanulság, minden körülmények között a játékra kell koncentrálni. Mert sosem tudni, mikor történik valami előre nem kalkulálható dolog, ami befolyásolja a mérkőzés kimenetelét. Abból a szempontból felmentem a lányokat, hogy nehéz folyamatosan tűzben tartani magukat olyan ellenféllel szemben, amely nem megbántva senkit, nincs a csúcson. A lényeg viszont mégiscsak az: elértük célunkat, biztosan nyertünk. Jöhet a következő feladat.
Nos, az idei esztendőben még két bevetése lesz a nyírségi hölgykoszorúnak: szerdán a TF-Budapest elleni idegenbeli kupavisszavágó szerepel a programban, míg szombaton a Palota vendégeként mutatja meg magát.
Röplabda: NB I., nőiA 15. forduló további eredményei: TF-Budapest–Békéscsaba 2:3 (-12, 20, -15, 22, -12), Gödöllő–Vasas-Óbuda 1:3 (25, -18, -15, -24), UTE–Palota RSC 3:0 (11, 23, 18), Kaposvar–Budaörs 3:0 (25, 19, 16), MTK Budapest–Jászberényi RK 3:0 (20, 20, 23).
A bajnokság állása: 1. Gödöllő 39 pont, 2. Békéscsaba 36, 3. Vasas 35, 4. UTE 32, 5. TF-Budapest 29, 6. Fatum-Nyírsuli-NRK 26, 7. Jászberény 18, 8. MTK 18, 9. Kaposvár 15, 10. Miskolc 7, 11. Budaörs 5, 12. Palota 0.
Forrás: szon.hu