Önbizalomfröccsöt „kortyoltak”
Önbizalomfröccsöt „kortyoltak”
A csütörtöki kupapárharc előtt arról értekeztünk, mennyire gyatrán megy a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapatának a TF-Budapesttel szemben.
A TF elleni kupabravúr dobott annyit a hangulaton, hogy az NRK a Miskolcot is legyőzze.
A csütörtöki kupapárharc előtt arról értekeztünk, mennyire gyatrán megy a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapatának a TF-Budapesttel szemben. Zárójelben, na ennyit a statisztikáról: a szabolcsiak hosszú hosszú idő legyűrték a fővárosiakat, holott kevés esély mutatkozott erre.
Nos, a vasárnap (kezdés: 18 óra) esedékes Miskolc elleni hazai fellépés kapcsán éppen a fordítottjáról értekezhetünk. A nyíregyháziak oda-vissza módszeren verik a borsodiakat, mégpedig meglehetősen régóta. Bár az ördög – mint tudjuk – nem alszik, mindazonáltal a házigazdák jelenleg is sokkal jobban állnak: négy hellyel és tizenhat ponttal előzik az aktuális látogatókat. Arról nem beszélve, hogy hétközi bravúrnak köszönhetően jókora önbizalomfröccsöt „vettek magukhoz” a Kőhalmi-gárda tagjai.
– Az igazsághoz tartozik, amilyen nehéz nekünk alkalmazkodni az ottani szűk teremhez, a miskolciak sem egykönnyen állnak át a bujtosi csarnokban tapasztalható körülményekre – fejtegette Kőhalmi Richárd, az NRK edzője. – A nyilatkozatok tudom, hogy nagyon készültek erre a meccsre, ezzel együtt azt gondolom, a TF elleni siker dobott annyit a hangulaton, adott akkora lökést a csapatnak, ami alapot teremthet a győzelem megszerzéséhez. Természetesen szeretnénk realizálni, hogy ezen a mérkőzésen tényleg mi vagyunk az esélyesek.
Mint arról korábban hírt adtunk, az NRK a vasárnapi mérkőzésre meghirdette a „Dobj be a mérkőzés végén egy plüssjátékot!” – akcióját a szurkolók számára, mellyel egy nyíregyházi anyaotthon lakóinak szeretné szebbé tenni a karácsonyát.
Forrás: szon.hu