Ilyen az igazi NRK!
Ilyen az igazi NRK!
A hűvös csütörtök este melegség költözött a szívekbe. Ez pedig nem hagyta hidegen a nézőket. Naná, elvégre a Fatum-Nyírsuli-NRK női röplabdacsapata a szezon legprímább produkciójával rukkolt ki a TF-Budapest elleni Magyar Kupa negyeddöntő első összecsapásán.
A szezon legjobb teljesítményével szerzett felcsillant a továbbjutás esélye a TF elleni kupapárharcban.
A hűvös csütörtök este melegség költözött a szívekbe. Ez pedig nem hagyta hidegen a nézőket. Naná, elvégre a Fatum-Nyírsuli-NRK női röplabdacsapata a szezon legprímább produkciójával rukkolt ki a TF-Budapest elleni Magyar Kupa negyeddöntő első összecsapásán. Rádásul mindez eredménnyel párosult: a bajnoki tabellán magasabban jegyzett élvonalbeli rivális legyűrésével felcsillant a továbbjutás esélye. Persze, még a visszavágót „túl kell élni”.
Mindenesetre a hazai ütőgépek nagyon kitettek magukért. Sikos Petra és brazil Ribeiro ipari mennyiségben termelték a pontokat, a többiek látványos mentések egész sorával demoralizálták a fővárosiakat. Summa summarum: reménykeltő volt a házigazdák teljesítménye, akik nem egyszer jelentős hátrányt tüntettek el – a felettébb lelkes játékkal nem csupán magukat, a szurkolókat is tűzbe hozták.
Ilyen az igazi NRK! Erre várt régóta a szakvezetés.
Röplabda: női, Magyar KupaNegyeddöntő, első mérkőzés
Fatum-Nyírsuli-NRK–TF-Budapest 3:1 (-22, 23, 23,18)
Bujtosi csarnok, 250 néző, v.: Mezei, ifj. Szabó P.NRK: Erdős Zs. 4, Sikos P. 16, Hengsperger A. 4, Ribeiro 22, Andrejkovics 8, Roma F 6. Csere: Botos F. (liberó), Akimova 3, Vén E. 5, Berényi E. Edző: Kőhalmi Richárd.TF: Takács B. 7, Gyimesi Zs.12, Szabó A. 22, Trivunic 12, Czina 8, Gancseva 3. Csere: Kötél D. (liberó), Török K., Lueff B. Edző: Gubik János.Ász: 6–3. Rossz nyitás: 13–12
Mesterszemmel
Kőhalmi Richárd: – Éreztem valamit a levegőben, de álmomban sem gondoltam, hogy a lelkes játék ilyen jó teljesítménnyel párosul.
Gubik János: – Ennyire görcsösen még nem láttam játszani a csapatot. Jól játszott a Nyíregyháza, de úgy gondolom, tudásunk alatt teljesítettünk.
Forrás: szon.hu