Így volt jó!
Így volt jó!
Két szett az élet. Legalábbis ennyi szükségeltetett a továbbjutáshoz a Fatum-Nyírsuli-NRK női röplabda gárdájának. A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első, kaposvári felvonásán ugyanis 3:0-ás győzelemmel ágyazott meg a nyíregyházi együttes a párharc sikeres lezárásának
A Fatum-Nyírsuli-NRK kettős győzelemmel zárta a Kaposvár elleni kupapárhacot.
Két szett az élet. Legalábbis ennyi szükségeltetett a továbbjutáshoz a Fatum-Nyírsuli-NRK női röplabda gárdájának. A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első, kaposvári felvonásán ugyanis 3:0-ás győzelemmel ágyazott meg a nyíregyházi együttes a párharc sikeres lezárásának, és a Bujtosi Csarnokban letudott visszavágón azért törte magát, hogy megkímélje magát a felesleges izgalmaktól.
Így történt. Alig negyven perc leforgása alatt szertefoszlatták vendégek minden reményét a házigazdák, miközben sokadszor bebizonyosodott: az újfent nagyot domborító brazil Ribeiro nyári szerződtetése teli találtanak bizonyult. A kötelező penzum teljesítése, vagyis a két játszma megnyerése után – szó szerint – a fél csapatot lecserélte a hazai stáb: az ekkortájt tiniktől hemzsegő NRK-nak sem okozott gondot a találkozó problémamentes befejezése.
Röplabda: Magyar KupaNyolcaddöntő, visszavágó
Fatum-Nyírsuli-NRK–Kaposvár 3:0 (13, 15, 17)
Bujtosi csarnok, 200 néző, v.: Suba I., Jámbor T.
NRK: Roma F. 6, Erdős Zs., Sikos P. 8, Vén E. 9, Ribeiro 12, Andrejkovics 8.. Csere: Botos F. (liberó), Sitku T., Berényi E. 4, Hengsperger 1. Edző: Kőhalmi Richárd.
Kaposvár: Jenei A 1, Rák R. 5, Szívós I. 2, Szombathelyi K. 9, Horváth A. 6, Harmat Zs. 1. Csere: Fáth (liberó), Ihász D. 3, Pedrazini 1, Kőszegi 1. Megbízott edző: Csitári Virág.
Továbbjutott: a Fatum-Nyírsuli-NRK, 6:0-ás összesítéssel
Mesterszemmel
Kőhalmi Richárd: – Örülök a továbbjutásnak, és annak hogy, a harmadik szettben az eddig kevesebbet játszók is magabiztosan teljesítették a feladatot.Csitári Virág: – A tisztes helytállás volt a célunk. Gratulálunk a Nyíregyházának.
Forrás: szon.hu