IV. Szekér László torna Nyíregyházán
IV. Szekér László torna Nyíregyházán
Negyedik alkalommal került megrendezésre a hétvégén a Szekér Gyermek Emléktorna Nyíregyházán. A Bem József Általános Iskolában megrendezett színvonalas versenyen a miskolci, budapesti, romániai csapatok mellett a hazai színeket, a Nyírsuli-OGYB, a Nyírsuli-Móricz és a Nyírsuli-Bem gárdái képviselték.
Negyedik alkalommal került megrendezésre a hétvégén a Szekér Gyermek Emléktorna Nyíregyházán.
A Bem József Általános Iskolában megrendezett színvonalas versenyen a miskolci, budapesti, romániai csapatok mellett a hazai színeket, a Nyírsuli-OGYB, a Nyírsuli-Móricz és a Nyírsuli-Bem gárdái képviselték. A tornán a Nyírsuli-OGYB együttese megszerezte az első helyet, bronzérmes lett a Nyírsuli-Móricz csapata, míg a Nem kiemelt kategóriában nagyon szoros küzdelemben a Nyírsuli-Bem lányai ezüstérmet szereztek.
A szervezők a torna végén különdíjjal jutalmazták a legjobb játékosokat. A Kiemelt csoportban díjat vehetett át a nyíregyházi Mihályfalvi Kyra és Szilágyi Csenge, a Nem kiemelt csoportból a Bem J. Ált. Iskola csapatának játékosa, Horváth Dorka.
Kiemelt csoport:Nyírsuli-OGYB – Bors: 3-0UTE – Nyírsuli-Móricz: 3-0Nyíruli-Móricz – Nyírsuli-OGYB: 0-3Bors – UTE: 0-3Bors – Nyírsuli-Móric: 0-3UTE – Nyírsuli-OGYB: 1-2
Végeredmény:1. hely: Nyírsuli-OGYB2. hely: UTE3. hely: Nyírsuli-Móricz4. hely: Bors
Különdíjasok:Mihályfalvi Kyra – Nyírsuli-OGYBJuraszik Szolanzs – UTESzilágyi Csenge – Nyírsuli-Móricz
Nem kiemelt csoport:Miskolc – Nyírsuli-Bem: 3-0Nyírsuli-Bem – Satu Mare: 2-1UTE – Satu Mare: 0-3Miskolc – UTE: 3-0Miskolc – Satu Mare: 3-0UTE – Nyírsuli-Bem: 0-3
Végeredmény:1. hely: Miskolc2. hely: Nyírsuli-Bem3. hely: Satu Mare4. hely: UTE
Különdíjasok:Bohán Boglárka – MiskolcHorváth Dorka – Nyírsuli-BemSalistean Karina – Satu Mare