Nem akarnak kómába esni
Nem akarnak kómába esni
Volt már jobb állapotban a Fatum-Nyírsuli-NRK. Az élvonalbeli női röplabda bajnokságban szerzett sebekre a Magyar Kupában kereshet gyógyírt: a legjobb nyolc közé jutásért kiírt párharcban a Kaposvár lesz az ellenfél.
Ébresztő! A Kaposvár elleni Magyar Kupa párharc javítási lehetőség az NRK számára.
Volt már jobb állapotban a Fatum-Nyírsuli-NRK. Az élvonalbeli női röplabda bajnokságban szerzett sebekre a Magyar Kupában kereshet gyógyírt: a legjobb nyolc közé jutásért kiírt párharcban a Kaposvár lesz az ellenfél. Az ,,osztálytárs,, somogyiak sincsenek éppen jó passzban, a rossz szereplés Oláh János edző állásába került. Posztját a korábbi válogatott feladó, Mészáros Péter örökölte.
Mindazonáltal a feladat adott. Az első, szerdán esedékes fellépésen olyan eredményt kell kicsikarni, ami esélyt teremt a november 27-i nyíregyházi visszavágóra.
– Mondhatnék közhelyet, szépíthetném a dolgot, de maradjunk annyiban: a magam részéről továbbra sem eredményben gondolkozom, sokkal inkább azt várom, hogy a csapat felébredjen hosszúra nyúlt álmából – nyomatékosította Kőhalmi Richárd, az NRK szakvezetője. – Ha ez szerdán nem sikerül, már a másnapi edzésen elkezdjük a kómából való ébresztést.
Forrás: szon.hu