Győzelem győzelem hátán
Győzelem győzelem hátán
A nyíregyháziak augusztus elején kezdték meg az idei szezonra való felkészülést, célként tűzve ki a kiemelt bajnokságba való bejutást.Az első fordulóra szeptember 13.-14.-én került sor Békéscsabán.
Jól szerepel  a bajnokságban a Nyírsuli Kosárlabda Akadémia U16/A csapata.
A nyíregyháziak augusztus elején kezdték meg az idei szezonra való felkészülést, célként tűzve ki a kiemelt bajnokságba való bejutást. Az első fordulóra szeptember 13.-14.-én került sor Békéscsabán. A mérkőzésekről a fiúk edzője, Pethő Ákos a következőket mondta:
– A békéscsabai mérkőzéseken a srácok teljesítették a kitűzött célt, ami a továbbjutás volt.  Két győzelmet szereztünk, az egyiket a JKE Kosársulitól, a másikat az Atomerőmű SE-től és  egy vereséget a Békécsabai KK-tól. A második selejtezőn Szegedre látogattunk, ahol három győzelmet bezsebelve a Kiemelt Bajnokság keleti csoportjába jutottunk. A kiemelt alapszakaszban eddig egy csatát vívtak meg a Nyírsulisok. A szolnoki fiúkkal léptünk pályára és jó játékkal sikerült megszerezni a győzelemhez szükséges pontokat. A csapat jó szereplése mellett külön öröm, hogy Fazekas Csaba és Palásti György személyében két játékost is meghívtak az U16-os válogatott aktuális edzőtáborába.
Eredmények:
Szeptember 13.-14. Békéscsaba
Nyírsuli Kosárakadémia/A – JKSE Kosársuli: 122 – 25
Nyírsuli Kosárakadémia/A – Atomerőmű SE: 87 – 45
Békéscsabai KK – Nyírsuli Kosárakadémia/A: 68 – 65
Szeged
Budafok-CSOPA/MAFC – Nyírsuli Kosárakadémia/A: 52-71
Nyírsuli Kosárakadémia/A – SZEDEÁK/A: 62-53
Vasas Akadémia/B – Nyírsuli Kosárakadémia/A: 45-77
Kiemelt alapszakasz – Szolnok
Nyírsuli Kosárakadémia/A – Szolnoki VSI: 71-54