Egyik nehezebb, mint a másik
Egyik nehezebb, mint a másik
Hogy meg ne unják. Akárcsak a legutóbbi bajnoki körben, ismét dupla bevetést teljesít a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata. A hét végi penzum pénteki nyitányán a TF-Budapest otthonában lesz jelenése a nyíregyháziaknak
Az NRK két fővárosi ellenféllel találkozik: előbb a TF vendége lesz, majd vasárnap jön az MTK.
Hogy meg ne unják. Akárcsak a legutóbbi bajnoki körben, ismét dupla bevetést teljesít a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata. A hét végi penzum pénteki nyitányán a TF-Budapest otthonában lesz jelenése a nyíregyháziaknak, akik vasárnap – a változatosság kedvéért – újfent fővárosi riválissal hadakoznak, amikor az MTK ellen próbálják bevasalni a három pontot a bujtosi csarnokban (kezdés: 18 óra).
– Egyik nehezebb lesz, mint a másik… – szögezte le Kőhalmi Richárd, az NRK edzője. – Mindkét csapat feljövőben van: a TF-nek a szezon elején sérülések miatt gondjaik voltak, azóta bolgár és szerb légióst igazolva megkezdte a pontgyűjtést. A keret gerincet az előző idényben junior bajnokságot nyert együttes alkotja, és a Vasasból igazolt balkezes, Szabó Andrienn is őket erősíti. Nem beszélve arról, hogy az ország egyik legjobb liberója, Kötél Dóra is náluk szerepel. Ahhoz, hogy Pesten nyerjünk egyértelműen bravúrra van szükség.
Talán a reálisabb esély kínálkozik az MTK elleni győzelemre, ezt meccset a hazai pályán mindenképpen hozni kell, De illik óvatosan bánni a szavakkal, mert bárkit érhet meglepetés… A héten nagy hangsúlyt fektettük az egyéni képzésre, legfőképpen pedig a támadójáték csiszolására. Na és arra, hogy elhitessük a lányokkal, képesek mindenkivel felvenni a harcot. Az elmúlt három vereség nem szabad, hogy megtörjön minket, nézhetjük ugyanis a jó oldalát is: két meccset szettet fogtunk nemzetközi porondon érdekelt csapatokkal szemben, viszont tényleg igaz: most több kell!
Forrás: szon.hu