A Kecskemét és a Szeged is kifogott rajtuk
A Kecskemét és a Szeged is kifogott rajtuk
Hosszú hétvégén vannak túl a Nyírsuli Röplabda Akadémistái. Szombaton a Kecskemét ellen vívtak nagy csatát, vasárnap pedig a Szeged következett. A nyíregyháziak edzője, Balázs István a következőket nyilatkozta:
Hosszú hétvégén vannak túl a Nyírsuli Röplabda Akadémistái.
Szombaton a Kecskemét ellen vívtak nagy csatát, vasárnap pedig a Szeged következett. A nyíregyháziak edzője, Balázs István a következőket nyilatkozta:- A RÖPKE SE Kecskemét csapata nem titkoltan az NBII megnyerésére törekszik. A nagyon jó hazai csapat ellen az akadémistáink megilletődötten, a korábbi mérkőzésekhez képest szokatlanul sok hibával játszottak. Vasárnap a szegediek következtek. Ők jobb fizikai és életkori mutatókkal rendelkeznek. A csapatom a szombatinál lényegesen jobb egyéni és csapatteljesítményt nyújtott, de ez a játszmanyeréshez kevésnek bizonyult, bár megérdemelte volna a csapat.
A november 15., 16.-i hétvégén ismét két mérkőzésén fogják bizonyítani a Nyírsuli Akadémistái a tudásukat. Szombaton az Országos Serdülő Bajnokság II. fordulójában az Egerrel, míg vasárnap az NBII-ben a Honvéd Zrínyi SE Budapest csapatával lépnek pályára.
Eredmények:
RÖPKE SE Kecskemét – Nyírsuli Akadémia 3-0 /15,15,17/
SZTE EÖK Szeged – Nyírsuli Akadémia 3-0 /21,19,20/