Extrateljesítmény szükséges
Extrateljesítmény szükséges
Egyik a másik után. Kijut a „jóból” a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapatának, amely a Békéscsabával, majd a Vasassal vívott partit követően a Gödöllővel csap össze vasárnap (17 óra) – a bujtosi csarnokban.
A Fatum-Nyírsuli-NRK a még veretlen Gödöllőt fogadja – vasárnap.
Egyik a másik után. Kijut a „jóból” a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapatának, amely a Békéscsabával, majd a Vasassal vívott partit követően a Gödöllővel csap össze vasárnap (17 óra) – a bujtosi csarnokban. Vagyis, a három legjobbnak tartott magyar gárda „jött, illetve jön szembe”, és eddig ebben a szakaszban nem termet babér az egyébként jól muzsikáló szabolcsiaknak. Ráadásul a nehézségi fokot tekintve a soros meccs ígérkezik a legrázósabbnak, elvégre – az exnyíregyházi Szakmáry Grétával érkező – Pest megyei egylet veretlen, csupán a kevesebb meccsszám miatt szorul a listavezető Csaba mögé a táblázaton.
– Minden sorozat véget ér egyszer – rukkolt elő az örökérvényű igazsággal Kőhalmi Richárd, a negyedik helyen tanyázó NRK trénere. – Kapunk egy olyan lehetőséget, ami kiváló alkalom a bizonyításra. Ugyanakkor nyilvánvaló, ahhoz, hogy megszakítsuk a Gödöllő kiváló menetelését, extrateljesítmény szükséges a lányoktól. Számomra nem kétséges, a csapat képes hazai pályán felvenni a harcot bárkivel, még azzal az ellenféllel is, amely továbbjutott a nemzetközi kupában, kimondottan jól szerepel a bajnokságban, így aligha szenved önbizalomhiányban. Abban biztos vagyok, a vendégek komolyan fogják venni a mérkőzést, a feladat éppen az: ne csak a soros ellenfél gondolja azt, vigyázni kell a Nyíregyházával, mi is úgy tegyük oda magunkat, hogy éreztessük, minden idegszálunkkal a győzelemre törünk.
Forrás: szon.hu