Több mint háromszázan a klubban
Több mint háromszázan a klubban
Hét évvel ezelőtt indította a Nyírsuli Kft. a Szépkorúak Sportklubját. Akkor kevesebb mint húsz tagja volt a klubnak, ma pedig több mint 340-en vannak. A szépkorúak minden héten egy alkalommal ingyen használhatják a stadion létesítményeit
Őszi záró rendezvényét tartotta a Szépkorúak Sportklubja.
Hét évvel ezelőtt indította a Nyírsuli Kft. a Szépkorúak Sportklubját. Akkor kevesebb mint húsz tagja volt a klubnak, ma pedig több mint 340-en vannak. A szépkorúak minden héten egy alkalommal ingyen használhatják a stadion létesítményeit, így lehet többek között teniszezni, tekézni, jógázni, futni vagy éppen ultizni. A klub tagjainak számos kedvezményt is nyújt a Nyírsuli.
– Az elmúlt hetekben például ingyenes belépést biztosítottunk a női röplabda csapat mérkőzéseire a szépkorúaknak, de kedvezményesen mehettek úszni is. A rendezvényeinken is szép számban vesznek részt, és baráti társaságok alakultak – mondta Kósa Árpád, a Nyírsuli Kft. ügyvezetője.
A szépkorúak klubjának őszi záró rendezvényét csütörtökön tartották a Városi Stadionban. Bár a szezon véget ért, a felújított tekepályát a jövőben is használhatják a tagok.
Dankó L., nyiregyhaza.hu