Minden kispálya villanyfényes
Minden kispálya villanyfényes
Elkészült a világítása a Városi Stadion „A” jelzésű salakos kispályájának. A nettó 2,3 millió forintos beruházásnak köszönhetően már a sportlétesítmény valamennyi, összesen 6 db kispályája rendelkezik világítással.
Mindegyik kispálya világítással rendelkezik a Városi Stadionban. Az “A” jelű pályán szerdán már bajnokit rendeztek.
Elkészült a világítása a Városi Stadion „A” jelzésű salakos kispályájának. A nettó 2,3 millió forintos beruházásnak köszönhetően már a sportlétesítmény valamennyi, összesen 6 db kispályája rendelkezik világítással. A fejlesztés során 130 m kábelt fektettek le, 4 db 7,5 méter magas lámpaoszlopot állítottak fel, melyekre 8 db reflektort szereltek.
Az „A” jelű kispálya világítását szerdán adta át Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.
– Másfél év alatt három kispálya kapott világítást, így már nincs akadálya annak, hogy a következő bajnokságban 130 csapat induljon, mivel este is lehet mérkőzéseket rendezni. Persze nem állunk meg, van még mit csinálni, a tervek szerint rövidesen új padokat helyezünk ki, hogy még konfortosabb legyen a játékosoknak illetve a szurkolóknak a pályák környéke – mondta Dr. Kovács Ferenc polgármester.
A csapatok már a héten a reflektorok fényében játszhattak, tavasszal pedig mindegyik bajnoki mérkőzés villanyfényes lehet.
Dankó L., nyiregyhaza.hu
Fotók: Cseke Bea