Szóval, nem lesz egyszerű…
Szóval, nem lesz egyszerű...
Egyik nehezebb, mint másik. A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata pénteken az újonc Jászberény otthonában szerepel, míg vasárnap a Békéscsabát fogadja (17 óra) – a bujtosi csarnokban.
Pénteken Jászberényben játszik, vasárnap a címvédő Békéscsabát fogadja az NRK.
Egyik nehezebb, mint másik. A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata pénteken az újonc Jászberény otthonában szerepel, míg vasárnap a Békéscsabát fogadja (17 óra) – a bujtosicsarnokban. Az idegenbeli túra sem ígér felhőtlen szórakozást, utóbbi összecsapásról pedig elég legyen annyi: a címvédővel szemben próbál nagyot domborítani a nyíregyházi klub.
– Arra számítok, hogy a győzelmi kényszer hatása miatt nekünk fognak jönni a berényiek – bocsátkozott jóslásba KőhalmiRichárd, a Fatum-Nyírsuli-NRK edzője. – Alighanem azt gondolják, a Nyíregyházát „be kell darálni”, de mindent megteszünk, hogy ezt megakadályozzuk. Ugyanakkor az is igaz, reálisan nézve esélyesebbek, elvégre bajnokságot nyertek az NB II-ben, azóta pedig tovább erősítettek: hét játékost igazoltak a nyáron, köztük két bosnyák és egy ukrán légióst. Szóval, nem lesz egyszerű… A Békéscsaba elleni meccs, ha lehet még rázósabb lehet.
Annak ellenére, hogy akad egy-két sérültjük, szerdán az Újpestet úgy verték 3:0-ra, hogy az első szettben tíz pontot engedélyeztek a fővárosi csapatnak. Lelkes mezőnyvédekezéssel lehet keresnivalónk, egyébként bravúrnak tartanám, ha a dupla forduló során az egyik találkozót meg tudnánk nyerni, vagy valamelyik ellenfelünket 3:2-re meccsre kényszerítenénk, amiért már pont jár.
Forrás: szon.hu