Az idő nekik dolgozik
Az idő nekik dolgozik
Bármennyire is iparkodott a Fatum-Nyírsuli-NRK a két frissen szerződtetett légiós játékengedélynek beszerzésével, és hiába koronázta siker ez irányú erőfeszítéseit – az élvonalbeli női röplabdacsapat még finoman fogalmazva nincs „kész”.
A Fatum-Nyírsuli még nincs „kész”, de megjósolható: lesz ez még jobb is.
Bármennyire is iparkodott a Fatum-Nyírsuli-NRK a két frissen szerződtetett légiós játékengedélynek beszerzésével, és hiába koronázta siker ez irányú erőfeszítéseit – az élvonalbeli női röplabdacsapat még finoman fogalmazva nincs „kész”. Hogy is lehetne, amikor Noralvis Yenisley Aguilera Ferguzon kevesebb, mint negyvennyolc órával az UTE elleni bajnoki nyitány előtt zuhant be.
A kubai hölgy debütálása így elnapolta a szakmai stáb, a brazil, Debora Ribeiro Araujo viszont belekóstolt a magyar valóságba. Akárcsak Botos Fruzsina új szerepkörébe: a rutinos játékos liberóposzton mutatkozott be. Azon a fővárosi találkozón, amelyet elbukott a nyíregyházi együttes, mindazonáltal nem vallott szégyent.
– Nem a legjobb előjelekkel kezdtük a mérkőzést, amit nem panaszkodásként mondok, de fontos tények – taglalta Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyírsuli-NRK edzője. – Az, hogy a gödöllői tornán nem tudtunk részt venni, Sikos Petra hosszú ideig tartó sérülése, illetve a két külföldi játékos elhúzódó papírmunkái rontották esélyeinket. De ez nem jelent mentséget. Ugyanakkor nagyon jó és helyenként színvonalas meccseket vívtunk, ami biztató. Megmutatkozott, hogy a csapatban vannak tartalékok, és persze levonjuk a megfelelő konzekvenciákat. Az idő nekünk dolgozik, még idő kell, hogy összeálljunk, lesz ez még jobb is.
Forrás: szon.hu