Edzőmeccs Szatmárnémetiben
Edzőmeccs Szatmárnémetiben
Pénteken még Tiszaújvárosban tartott „főpróbát” a Fatum-Nyírsuli NRK női röplabda csapata, ahol öt szettes kemény küzdelemben 4:1-re sikerült nyerniük az Ifi válogatott ellen. Szerdán pedig már egy edzőmérkőzés keretében szatmárnémeti első osztályú csapatával jönnek össze egy ütközetre.
Pénteken még Tiszaújvárosban tartott „főpróbát” a Fatum-Nyírsuli NRK női röplabda csapata, ahol öt szettes kemény küzdelemben 4:1-re sikerült nyerniük az Ifi válogatott ellen.
Szerdán pedig már egy edzőmérkőzés keretében szatmárnémeti első osztályú csapatával jönnek össze egy ütközetre. A romániai csapat – a Szatmárnémeti VSK-ADEP – idén jutott fel az első osztályba és rögtön három új légióst igazolt. A 32 éves szlovák IvanaZburovát, a 24 éves amerikai Alexis Mathews-t és egy cseh játékost. A nyíregyháziaknak így nem lesz könnyű dolguk, de a lányok mindent belevetnek majd, hogy győztesen térjenek haza.
A Fatum-Nyírsulit sem kell félteni! Most már biztosan erősíti a csapatot Botos Fruzsina, aki Kanadából tért haza és ebben a bajnoki szezonban a szakmai stáb liberó poszton veti be a rutinos röplabdázót.
A hajrá tehát megkezdődött! Pénteken már az első bajnoki mérkőzésüket vívják meg a lányok idegenben, az UTE ellen, akkor már a teljes csapattal, hiszen szerdán este megérkezik a kubai légiós is, Noralvis Yenisley Aguilera Ferguzon.
Hajrá Lányok! Hajrá Nyírsuli! Hajrá Nyíregyháza!