Újra hatvan méter fölé jutott
Újra hatvan méter fölé jutott
Miként májusban, a szezon elején, az idény végére ismét hatvan méter fölé jutott Szikszai Róbert. A Nyírsuli diszkoszvetője Szegeden szerepelt vasárnap, és 61.52 méteres dobásával nyerte meg a viadalt, megelőzve a 61.26 méterig jutott szentesi Seress Andrást
Szikszai Róbert az idény végére formába lendült, és Szegeden nyert versenyt.
Miként májusban, a szezon elején, az idény végére ismét hatvan méter fölé jutott Szikszai Róbert. A Nyírsuli diszkoszvetője Szegeden szerepelt vasárnap, és 61.52 méteres dobásával nyerte meg a viadalt, megelőzve a 61.26 méterig jutott szentesi Seress Andrást. Kár, hogy picit későn jött az igazán nagy dobás.
– Miután májusban szintet kellett dobnom, ezért már az idény elejére el kellett érnem a csúcsformát, amit nem sikerült állandósítanom – vonta meg a szezon fő tanulságát Szikszai Róbert. – Az várható volt, hogy az idény vége felé ismét belelendülök, mindenesetre jövőre kevesebbet fogok versenyezni, és mivel már most rendelkezem érvényes szintekkel, nem kell korán formába lendülnöm. Ami a szegedi viadalt illeti, az első három sorozatban hatvan méter fölött dobtam, a harmadik kísérletem volt a legnagyobb, de utána is a hatvanas szalag közelében értek földet a kísérleteim.
Szikszai Róbert a hétvégén diszkoszvetésben és súlylökésben is indul csapatbajnokság székesfehérvári döntőjében, szeptember 20-án pedig itthon szerepel majd a hagyományos Nyírség Kupa dobóversenyen.
Forrás: szon.hu