Támogatói szerződés
Támogatói szerződés
Új szponzora van a Fatum-Nyírsuli-NRK-nak. Támogatói szerződést kötött a Hübner-H Kft. a Fatum-Nyírsuli-NRK-val. A női röplabdásokat egy évig segíti a cég, melynek logója a mezre is felkerült.
Új szponzora van a Fatum-Nyírsuli-NRK-nak. A röplabdacsapatot a Hübner-H Kft. is támogatja.
Támogatói szerződést kötött a Hübner-H Kft. a Fatum-Nyírsuli-NRK-val. A női röplabdásokat egy évig segíti a cég, melynek logója a mezre is felkerült.
– Három éve folyamatosan megrendezzük az amatőr strandröplabda tornát Nyíregyháza belvárosában, így közel áll hozzánk a sport, ezen belül a röplabda. Egy komolyabb összeggel szeretnénk segíteni a csapatot abban, hogy a kitűzött célt elérje – mondta Katona Klaudia, a Hübner-H Kft. asszisztense. Ez a cél az első négybe kerülés, és a csapat vezetése szeretné a nézőszámot is növelni.
– Példaértékű ez a támogatói szerződés melyet kötöttünk, és bízom benne, hogy mindkét fél elégedett lesz a szezon végén. Egyre népszerűbb Magyarországon a röplabda, és ebben az erősödő banokságban szeretnénk az élmezőnyben végezni, főként saját nevelésű fiatalokkal – mondta Kósa Árpád, a Nyírsuli Kft. ügyvezetője.
A bajnokság szeptember végén kezdődik, a csapat az első hazai meccsét október 10-én vívja a Kaposvárral.
Dankó L., nyiregyhaza.hu