Szeles Péter emléktorna: Negyedik a Fatum-Nyírsuli
Szeles Péter emléktorna: Negyedik a Fatum-Nyírsuli
Kétnapos felkészülési tornát rendeztek a hétvégén Jászberényben Szeles Péter emlékére, aki a jászberényi röplabdasport egyik legendás alakja volt.A négycsapatos tornán a házigazda Jászberényi RK, a TEVA Gödöllői RC, a Linamar-Békéscsaba RSE és a Fatum-Nyírsuli csapata csapott össze.
Kétnapos felkészülési tornát rendeztek a hétvégén Jászberényben Szeles Péter emlékére, aki a jászberényi röplabdasport egyik legendás alakja volt.
A négycsapatos tornán a házigazda Jászberényi RK, a TEVA Gödöllői RC, a Linamar-Békéscsaba RSE és a Fatum-Nyírsuli csapata csapott össze. Az első napon a nyíregyháziak a békéscsabaiakkal és gödöllőiekkel mérkőztek meg. A Fatum-Nyírsuli röpis lányai mindkét csatában alulmaradtak. A Békéscsabától 3-0-ra, míg a Gödöllőtől 2-1-re kaptak ki. A nyíregyháziaknak a második nap sem tartogatott sok jót. Az utolsó mérkőzést a házigazda Jászberénnyel játszották le, 2-1-re. Vasárnap délutánra kialakult a végső eredmény. A Békéscsaba szép eredményekkel megszerezte az első helyet, a nyíregyházi együttes negyedik lett.
A tornán a legjobb teljesítményt nyújtó játékosokat is díjazták. Különdíjat vehetett át a Fatum-Nyírsuli egyik játékosa, Hensperger Fanni, a Gödöllő színeit képviselő Szakmári Gréa, valamint házigazdák csapatát erősítő Ivana Gardovic.
LINAMAR-Békéscsabai RSE – FATUM-Nyírsuli 3-0 (12, 7, 14)TEVA Gödöllői RC – FATUM-Nyírsuli 2-1 (20, -24, 21)Jászberényi RK – FATUM-Nyírsuli 2-1 (19, -19, 19)
A Szeles Péter Emléktorna végeredmény:

LInamar Békéscsbai RSE
TEVA Gödöllői RC
Jászberényi RK
FATUM-Nyírsuli

A torna legjobb játékosának járó különdíjat a békéscsabai Ivana Radonjic kapta.
A másik három csapat legjobb teljesítményt nyújtó játékosa is különdíjat kapott:
Szakmári Gréta (TEVA Gödöllői RC)
Hengsperger Fanni (FATUM-Nyírsuli)
Ivana Gardovic (Jászberényi RK)