Bemutatkozik a brazil légiós is
Bemutatkozik a brazil légiós is
Megannyi tréning után, különösen a Városi Stadion új lelátóján tartott lépcsőzéseket kívánhatják már a hátuk közepére az érintettek, végre a pályán is színre lép a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabda csapata.
A Fatum-Nyírsuli-NRK a hét végén jászberényi tornán hangol a bajnoki rajtra.
Megannyi tréning után, különösen a Városi Stadion új lelátóján tartott lépcsőzéseket kívánhatják már a hátuk közepére az érintettek, végre a pályán is színre lép a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabda csapata. A jelentős mértékben átalakult nyíregyházi együttes Jászberényben – a SzelesPéter emléktornán mutatja meg magát. Mégpedig rangos társaságban: a bajnoki címvédő Békéscsaba mellett, a GödöllőiRC, valamint a házigazda gárda lesz az ellenfél. Vagyis, kivétel nélkül NB I-es riválisok.
A nyírségiek bevetik két nyári szerzeményüket, a visszatért feladót, Erdős Zsófiát, továbbá a minap érkezett brazil ütőjátékost, Debora Ribeiro Araujót. Az NRK szombaton két meccset tuid le, előbb a Csabával, majd a Gödöllővel találkozik, míg vasárnapra marad a Berény elleni összecsapás.
Forrás: szon.hu