Jászberényben a Fatum-Nyírsuli
Jászberényben a Fatum-Nyírsuli
A hétvégén kétnapos felkészülési tornán vesz részt a Fatum-Nyírsuli röplabda csapata Jászberényben. A szeptember 6-7.-i Szeles Péter emléktornán négy nagyon jó csapat küzd majd meg egymással: a Linamar BRSE, a TEVA Gödöllői RC, a Jászberényi RK és a Fatum-Nyírsuli.
A hétvégén kétnapos felkészülési tornán vesz részt a Fatum-Nyírsuli röplabda csapata Jászberényben.
A szeptember 6-7.-i SzelesPéter emléktornán négy nagyon jó csapat küzd majd meg egymással: a Linamar BRSE, a TEVA Gödöllői RC, a JászberényiRK és a Fatum-Nyírsuli. A torna egy jó felmérő lesz a bajnoki nyitányukra készülő csapatoknál. Mind a négy gárda igencsak összeszedte magát a nyár folyamán. A nyíregyháziaknál egy remek edzőpáros – Kőhalmi Zoltán és Erdősné Balogh Erika – készíti a lányokat a megmérettetésekre és két újjátékosuk van, Erdős Zsófi és a brazil Debora Arauja személyében. Az ellenfelekről nem is beszélve! A rendező együtteshez is többen igazoltak, mint például Pető Tamara, Neizer Lili vagy a szerb Ivana Gordovic. A bajnok címvédő Békéscsaba is készül a szezonra. Nyáron a csapathoz három külföldi játékos is igazolt ezzel erősítve békés megyei lányokat. A negyedik résztvevő, a bronzérmes Gödöllő keretének átlagéletkora pedig alig több mint húsz és fél év és szinte a fele csapat új igazolás, de ennek ellenére a lányok már nagyon ki vannak éhezve a játékra és a sikerre.
A nyiregyháziak szombaton 14 órakor kezdenek. Először a Békéscsabával, majd ha marad egy kis idejük, akkor szusszanak egyet, ha nem akkor már 16 órakor a Gödöllővel csapnak a lecsóba. Vasárnap vár még egy küzdelem a lányokra, a hazaiakkal, a Jászberénnyel 13 órakor. 15 órától pedig következik a várva várt eredményhirdetés.
A Szeles Péter emléktorna programja:
szeptember 6. – szombat11.00 óra: Gödöllő – Jászberény13.00 óra: ünnepélyes megnyitó14.00 óra: Békéscsaba – Nyíregyháza18.00 óra: Békéscsaba – Jászberény
szeptember 7. – vasárnap11.00 óra: Gödöllő – Békéscsaba13.00 óra: Nyíregyháza – Jászberény15.00 óra: eredményhirdetés