Szikszai Robi ötödik lett
Szikszai Robi ötödik lett
Baji Balázs első, Kazi Tamás és Márton Anita második lett a tallini Csapat Európa-bajnokságon a hétvégén. Az érmesek mellett 16 magyar atléta végzett a legjobb nyolc között, köztük Szikszai Robi, a Nyírsuli diszkoszvetője
Baji Balázs első, Kazi Tamás és Márton Anita második lett a tallini Csapat Európa-bajnokságon a hétvégén.
Az érmesek mellett 16 magyar atléta végzett a legjobb nyolc között, köztük Szikszai Robi, a Nyírsuli diszkoszvetője, aki 57,36 méterrel ötödik lett. Bakosi Peti, magasugró 210 centiméterrel csak a 10. helyet tudta megszerezni magának, Ónodi Dáviddal együtt, aki 400 méteren mérte össze a tudását Európa legjobb futóival. A 4X400 női váltó tagjaként Palásti Lucának  is csak a tizedik helyig futotta. (3:39,52p) (Zsigovics Natália, Kaptur Éva, Palásti Luca, Kéri Bianka)
A versenynek Észtország fővárosa, Tallin adott otthont június 21-22.-én, melyen 12 ország legkiválóbb atlétái (Belgium, Belarusz, Észtország, Finnország, Görögország, Írország, Litvánia, Magyarország, Portugália, Szlovénia) léptek a pályára. A csapatversenyt Norvégia és Finnország előtt a Fehéroroszok nyerték meg. A három ország jövőre a Szuper Ligában versenyezhet. Magyarország a 12. helyen végzett, így a következő esztendőben egy osztállyal lejjebb állhat rajthoz Szlovéniával együtt.
A fotókat Kámán Bálint készítette.
4x400m női – 10.hely / 3:39,52 p Zsigovics Natália , Kaptur Éva, Palásti Luca, Kéri Bianka