Újabb kispálya kapott világítást
Újabb kispálya kapott világítást
Az ötödik kispálya is világítást kapott a Városi Stadionban, így a NyírVV Kft. által végrehajtott fejlesztésnek köszönhetően mostantól a “B” jelű pályán is lehet esti mérkőzéseket rendezni.
Újabb kispálya kapott világítást a Városi Stadionban. A beruházásnak köszönhetően este is lehet labdarúgó mérkőzéseket rendezni.
Az ötödik kispálya is világítást kapott a Városi Stadionban, így a NYÍRVV Kft. által végrehajtott fejlesztésnek köszönhetően mostantól a “B” jelű pályán is lehet esti mérkőzéseket rendezni. A Városi Kispályás Bajnokság nagyon népszerű, 106 csapatban több mint háromezren játszanak rendszeresen, és egy teljes évben 1400 mérkőzést bonyolítanak a szervezők. A mostani fejlesztés az ő munkájukat is segíti, és a csapatok kényelmét is szolgálja.
– Ez egy folyamat része, hiszen a hat pályából öt mostmár rendelkezik világítással, és őszre szeretnénk a hatodik köré is lámpákat helyezni, melyeket energiatakarékos izzókkal látunk el. A pályákon 25 tonna salakot terítettek szét, hogy a talaj is jobb legyen és új öltözők, mosdók épültek. Minden évben történik valami fejlesztés, és mindez arról szól mint a Mozdulj Nyíregyháza vagy a többi sportrendezvény, hogy egészségesebbek legyünk, közösségbe járjunk, jól érezzük magunkat. Az önkormányzat igyekszik ehhez a feltételeket megteremteni. A beruházások nem állnak meg, hiszen a stadion felújításra 1 milliárdot kapott Nyíregyháza, ebból 500 milliót idén használhatunk fel, de a Bujtosi Csarnok rekonstrukciója is elkezdődik – mondta Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.
Dankó L., nyiregyhaza.hu