Indul a kispályás szezon
Indul a kispályás szezon
Hétfőtől ismét benépesülnek a kispályák a Városi Stadionban, mivel elkezdődik a kispályás bajnokság tavaszi idénye. Kilenc csoportban összesen hatszáz mérkőzést rendeznek majd június végéig.
Egy hét múlva rajtol a Szi-Zo Sport Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság tavaszi idénye. 106 csapat vág neki a küzdelmeknek.
Hétfőtől ismét benépesülnek a kispályák a Városi Stadionban, mivel elkezdődik a kispályás bajnokság tavaszi idénye. Kilenc csoportban összesen hatszáz mérkőzést rendeznek majd június végéig. A pályákat felújították, és új mosdók is készültek melyek a játékosok és a nézők kényelmét is szolgálják. A szervező Nyírsuli Kft. a bajnokság mellett a nyári strandfoci torna előkészítését is elkezdte, melyre külföldről is várnak együtteseket.
– Már tavaly is volt érdeklődő Horvátországból és Ukrajnából is, de akkor nem tudtak eljönni a tornára, most megkezdtük az egyeztetéseket. Szeretnénk majd egy válogatott strandfoci mérkőzést is szervezni Nyíregyházán, erre viszont referenciákra van szükség. A nyári esemény erre is tökéletes lesz – mondta Dajka László főszervező.  
A kispályás focit kedvelők két rangos tornára is nevezhetnek. Április közepén és május elején is egy-egy kupát rendeznek Nyíregyházán, melyekre 40-40 együttest várnak a szervezők.
Forrás: nyiregyhaza.hu