A gyászos nyitány után vígjáték következett
A gyászos nyitány után vígjáték következett
A nézők még ki sem fészkelődték magukat a lelátón, már 9:1 volt az állás – nem ide. A péntek esti előadás mégis vígjátékba torkollott: a nyíregyháziak ugyanis nem sültek bele szerepükbe
A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata gyászosan indította a Kaposvár elleni partit.
A nézők még ki sem fészkelődték magukat a lelátón, már 9:1 volt az állás – nem ide. A péntek esti előadás mégis vígjátékba torkollott: a nyíregyháziak ugyanis nem sültek bele szerepükbe, némi súgás (az időkérésnél alkalmazott edzői segítség…) hatására varázsütésre játszani kezdtek.
A végén mindenki jókedvre derült, a nyírségiek elszántan küzdve biztosan nyertek, így a a 7. helyért kiírt, az egyik fél két győzelméig tartó párharcban előnyt szereztek.
Röplabda: NB I., női
A 7. helyért, első mérkőzés
Fatum-Nyírsuli-NRK vs. Kaposvári Egyetem 3:0 (20, 16, 22)
Bujtosi csarnok, 120 néző, v.: Pőcze, Jámbor.
Nyíregyháza: Savic 1, Sikos P. 19, Dávida 7, Janetka 4, Andrejkovics 11, Erdősné 11. Csere: Szabó I., Petróczy (liberók), Vén E., Thold. Edző: Balázs István.Kaposvár: Tobak 1, Rák R. 11, Récsei 7, Szívós 10, Pintér Zs. 7, Stirt 6. Csere: Csitári (liberó), Ihász D. 1, Pedrazini 1. Edző: Oláh János.
Ász: 6–2. Rossz nyitás: 4–3.
Az egyik fél két győzelméig tartó párharc állása: 1–0, a Fatum-Nyírsuli-NRK javára.
Mesterszemmel
Balázs István: – A kérdőjelek kiegyenesedtek, az érdem a csapaté. Kár, hogy egy hetet késtünk…Oláh János: – Az első játszmában sok ajándékot kaptunk, majd azt gondoltuk, karitatív szervezet vagyunk, és ezt illik visszaadni. Otthon kiderül, mennyit érünk…
Forrás: szon.hu